Johan Derksen vindt Aart Rooijakkers een oud wijf

En geef hem eens ongelijk. Rooijakkers is een soort stopverf. Nietszeggendheid zonder scherpe randjes. Waterige vruchtenlimonade waar de smaak vanaf is. Enfin, Aart zei allemaal enge woke dingen in een interview. Hij nam Paul Römer, die zak hooi die Dennis ontsloeg bij Radio Veronica, op de korrel omdat er te veel blanke mannen bij Talpa de baas zijn.

“Jij komt van de meest diverse omroep van ons land, de NTR, en nu zit je in zo’n wit bastion. (…) In de beslissende functies zijn het allemaal witte, heteroseksuele mannen van middelbare leeftijd”, nam hij Römer kwalijk. Het blijft grappig dat mensen die heel erg bezig zijn met anti-racisme geen enkele moeite hebben om blanken op hun huidskleur aan te spreken.

De Snor, die wel vaker corvee voor John de Mol doet, pikt dit woke geleuter niet. „Art Rooijakkers is geen onvriendelijke man, maar ik heb hem nog nooit op een mening kunnen betrappen. Hij maakt ook van die nietszeggende, vriendelijke programmaatjes. Maar blijkbaar is er plotseling iets voorgevallen en wordt het de directie van Talpa kwalijk genomen dat het witte mannen zijn.”

“Zwarte mannen, homofiele mannen, transgender mannen… Wij hebben toevallig witte heteromannen, waar ik niet zo ongelukkig mee ben, en dan zeg ik van: ’Art Rooijakkers, houd je bek, joh.’ Wij hebben jaren bij RTL gezeten, met een directie die bestond uit homo’s. Daar hebben we toch ook nooit wat van gezegd? Het zal me een worst zijn of ze hetero, homo, wit of zwart zijn.”

“Dat ouwe wijf moet zich daar niet mee bemoeien. Hij moet gewoon die programma’s voor huisvrouwen blijven maken. Als hij mij een plezier wil doen, houdt hij zijn mond. Want het komt er ook niet overtuigend uit, uit die bek van hem.” Zo is dat, Johan. Zeg het ze.

5 reacties op “Johan Derksen vindt Aart Rooijakkers een oud wijf

 1. Robbie zegt:

  Niets meer aan toe te voegen. Kwaliteit heeft niets met huidskleur en al dat ongein te maken, daar is Art immers zelf een voorbeeld van, een blanke hetero met geen enkele vorm van kwaliteit.

  0
  0
 2. Ik kots op deugnieten zegt:

  GVD die Art is echt om te kotsen! Derksen heeft 110% gelijk hier, laat Art lekker zijn bek houden met zijn politiek correcte gelul!
  Smerige deugniet. Ik hoor nooit iemand over al die homo’s die al sinds jaar en dag de Nederlandse tv domineren!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.