Johan Derksen: Talpa blundert

Johan Derksen: Talpa blundert

Johan Derksen baalt van het verschuiven van zijn kijkcijferkanon Vandaag Inside. Talpa blundert volgens hem enorm met het verplaatsen van zijn show. Vandaag Inside is op de vrijdagavond een half uur verplaatst voor het floppende programma Ministars van Wendy van Dijk.

Enorme blunder Talpa

Er heerst op dit moment een vloek over Talpa. Het maakt niet uit waarmee ze op de proppen komen, een flop is gegarandeerd. Het enige echte succes dat Talpa op dit moment heeft moet worden verschoven voor het geflopte Ministars van Wendy van Dijk.

Johan Derksen zegt hierover: “Dit is een strategische blunder van Talpa.” Waarom zou je het enige succesnummer dat je nog hebt verplaatsen? Als ik moet gokken doen ze dit in de hoop dat de mensen die inschakelen voor VI blijven hangen en gaan kijken naar Ministars.

Ministars

Johan Derksen noemt het programma Ministars van Wendy van Dijk en Britt Dekker een “leuk programma”. De Nederlandse kijkers denken er anders over, want er is maar weinig animo voor het programma en het is de zoveelste flop van Wendy van Dijk. Het goudhaantje van John de Mol is geen goudhaantje meer. Nederland is wel een beetje klaar met doorgesnoven Wendy van Dijk. Wat we wel jammer vinden is dat onze vriendin Britt Dekker er de dupe van is.

Vandaag Inside de dupe

Johan Derksen en Ladyshave zijn het er wel over eens: het is belachelijk en een blamage dat VI moet wijken voor opnieuw een flop van Wendy. Wat moeten de mensen denken als ze om half 10 de tv aanzetten voor VI en naar een stel zingende kinderen moeten kijken.

Uiteraard gaan mensen dan zappen, komen ze uit bij de concurrent en vergeten ze vervolgens VI. De gemiddelde kijker van VI is al op leeftijd en begint al met knikkebollen tijdens de reclame. Nu moeten ze 30 minuten langer wachten, dus de kijkers slapen al tegen de tijd dat VI eindelijk op tv komt. Super.