Johan Derksen op radio Veronica

Johan Derksen en Bram Moszkowicz hebben Talpa corvee

“Het programma zal van maandag tot en met vrijdag van 23:00 uur tot 00:00 uur te horen zijn.” Godskanone, die kerel gaat dus plaatjes draaien na zijn dagelijkse optreden bij Vandaag Inside. Huh, hoe kan dat nou? Dat teeveeprogramma duurt tot 22:30 en Johan doet de radio vanuit huis in Grolloo.

Oh wacht, het is dus gewoon niet live. ‘Muziek voor Volwassen’ is reeds overdag opgenomen. Beetje armoedig. Nou ja, gelukkig toch niet voor PowNed zoals een bepaalde site eerder meldde.

https://www.instagram.com/p/CfWy9eeKfm0/?utm_source=ig_web_copy_link

16 reacties op “Johan Derksen op radio Veronica

 1. ouwelullen zegt:

  Ouwelullen muziek op de “je bent jong en je wilt wat” zender.
  Mooi voor de generatie die niet weet hoe internet werkt en nergens meer een cd kan kopen omdat die winkeltjes simpelweg nauwelijks nog bestaan.

  2
  1
  • Ouwe Lul zegt:

   Moet bij dit soort reacties altijd denken aan TikTok filmpjes, van halfnaakte gespierde mannen, waar men de Defqon ”muziek” weghaalt en vervangt met een Pippi Langkous deuntje, terwijl ze staan te ”stampen”. #stichting

   Ik begrijp dat je als laaggeletterde ook naar iets wilt luisteren.

   2
   1
  • ouwelullen zegt:

   Dit heeft weinig met laaggeletterd te maken. Sommige mensen hebben nooit internet nodig gehad maar zijn door de tijd toch nog ingehaald. En nu zijn ze te oud om zich er toch nog in te verdiepen. Trouwens, de meeste BN-ers die door Jan en Dennis besproken worden behoren zeker tot de laaggeletterden.

   3
   1
  • Woordenboek zegt:

   Hoe noem je mensen die iets afzeiken en toch wekelijks de moeite nemen om op dergelijke website hun mening in de reacties te plaatsen? Ben je toevallig een kutje i.p.v. een lulletje, zou het een en ander verklaren.

   0
   0
 2. Jan van Dijk zegt:

  Niet te vergeten Johan’s radio Grollo live vanuit het tuinhuisje in Drenthe verzorgd door onze ouwe bromsnor.
  Was het trouwens niet deze knuffelopa die nog niet zo lang geleden schreeuwde dat alle ongevaxineerden een smet op de samenleving waren en maar beter uitgesloten konden worden?

  2
  1
  • Lilliputty zegt:

   Ja die johan heeft zeker een ouwe lul, laat wilfred het maar niet horen want dan wil hij niet meer aan mn perzische poesje likken vnv. Gelukkig heb ik goed geschoren vandaag.

   1
   0
 3. Aan huis zegt:

  Heb ooit wel eens in een interview gehoord hoe Johan Derksen dat doet.
  Het duurt maar een uurtje per aflevering. Meerdere afleveringen tegelijk zijn vooraf opgenomen in zijn eigen studio aan huis, inclusief afgemixt door een autotechnicus.

  Aangezien er geen waan van de dag nodig is.
  Er is immers geen nieuws van de dag op. Is dit totaal geen probleem.

  Heb zijn voorgaande ‘Muziek voor volwassenen’ programma wel eens geluisterd.
  Een verademing t.o.v. die vreselijke zogenaamde schreeuwende radiomakers van de 538’s en Qmusics. Die ook nog eens allemaal dezelfde k u t top 40 draaien. Van de hele dag David Guetta in 10 verschillende mixen maar toch hetzelfde nummer of de zoveelste N rappert met N dit en N dat en bitc… dit en dat. Word je immers niet al te blij.

  10
  0
 4. Gert zegt:

  Met zijn lange grijze haar,gaat ie metal draaien? Ken ie er mee gaan headbangen op slayer 🤘🏻

  2
  0
 5. Andre Ikkels zegt:

  Hypocriete NSB-er die grijze duif, hoe die over mensen praatte die geen prikje wilden. Zijn we allemaal alweer vergeten zeker?

  6
  3
  • Jan Smegma zegt:

   Nee integendeel. Wappies, gristenhonden en andere gestoorde antivaxxers moeten allemaal afgeschoten worden.

   4
   4
  • Dave zegt:

   Ik vergeef en vergeef niks of niemand die zo pro prikken is,dus johan mag van mij kapot.

   1
   0

Reacties zijn gesloten.