Televisie

Johan Derksen lacht Rachel Hazes uit: ‘wat een onzin!’

Johan Derksen lacht Rachel Hazes uit: 'wat een onzin!'

Gisteravond was weer een nieuwe aflevering van Vandaag Inside. Johan Derksen lacht Rachel Hazes uit. Hij begrijpt niets van het feit dat Rachel een rechtszaak tegen Yvonne aanspande, omdat ze geen ‘gecremeerde kroket‘ genoemd wilde worden. ‘Wat een onzin!’, schreeuwde Johan. Dat zijn we honderd procent met hem eens.

Bijzondere uitspraak

Na een periode van stress kwam gisteren eindelijk de uitspraak in de rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes. En die uitspraak was uiterst bijzonder te noemen. Het lijkt erop dat heel Nederland niets van de uitspraak begrijpt. De een vindt het nog gekker dan de ander. Rob Goossens deelde zijn mening gisteren al. Hij vond het opvallend dat juicekanalen elke keer verliezen.

RTL Boulevard serveerde kroketten

Bij RTL Boulevard deden ze daar gisteravond nog een schepje bovenop, want aan het einde van de uitzending werden broodjes kroket geserveerd. Leuk. We wisten niet dat ze daar nog zoveel humor konden hebben. De mannen van Vandaag Inside hadden het er gisteravond ook nog even over.

Johan Derksen lacht Rachel Hazes uit

“Ik mag jou dus geen ‘gecremeerde kroket’ noemen, want dan kan je een rechtszaak tegen mij beginnen”, grapt Wilfred Genee tegen Johan Derksen. Daar reageert Johan meteen op met: “dan heb je geen gevoel voor humor en je hebt geen incasseringsvermogen.” Om maar gelijk te benoemen wat hij van de reactie van Rachel Hazes vindt.

‘Wat een onzin!’

En dat klopt, want humor en dat vermogen heeft Rachel Hazes zeker niet. Maar dat is inderdaad nog niet eens het ergste aan het verhaal, want: “En geen vrijheid van meningsuiting.” Dat is inderdaad nog het grootste probleem. De vrijheid van meningsuiting is gisteren gestorven. Johan wordt er bijna boos van: “Maar wat een onzin! Wat een onzin! Dat je daarvoor naar de rechter stapt…”

Trut vult schaamteloos de rechtszaal

Daar houdt Johan nog niet bij op, want hij vindt: “Er liggen zulke pakken proces verbalen die die mensen nog af moeten werken en dan komt die trut. Die komt en die gaat naar de rechter daarover.” Klopt. Yvonne Coldeweijer gaf zelf eerder ook al toe zich te schamen voor het feit dat ze de rechtbank nu ‘bezet moet houden’, omdat Rachel niet wil dat zij haar een ‘gecremeerde kroket’ noemt. Het is ook schandalig.

Nog geen reacties