Johan Derksen kent oud-VI-medewerker Dennis niet meer

Johan Derksen en Bram Moszkowicz hebben Talpa corvee

Wat is het een kinderachtig zooitje aan het worden bij Veronica Inside. Wilfred heeft Dennis gewoon genaaid met zijn bekendmaking dat onze Twentse vriend in dat k*tprogramma zit. Dennis was daar terecht boos over. En nu gaan ze net doen of ze hem niet kennen. Schoolpleinniveau van een bejaarde zeikerd. Waar Wilfred al een paardenl*l was heeft Johan zich zelf de laatste tijd bijzonder slecht op de kaart gezet. Alleen Gijp is nog wel leuk.

Derksen noemt een paar mensen op die hij kent in Expeditie Robinson en slaat dan expres Dennis over. Wat flauw man. Wat treurig.

52 reacties op “Johan Derksen kent oud-VI-medewerker Dennis niet meer

  • Henk zegt:

   Echt, die Wilfred speelt met ze voortanden en dan die ouwe verzuurde Johanneke valt me zwaar tegen, om jezelf zo te laten besturen door JOHN de MOL, kruip in ze hol want na V.I wordt je overal uitgeschoten Johanneke. Echt laag van je om Dennis niet te noemen, dat heet “AFGUNST” maar je gaat verliezen ouwe, paar jaartjes en Dennis nog een heel leven.
   De groeten.

   1
   2
 1. Brutus zegt:

  Johan die even Oostindische dementie hanteert, de Johan die nooit meer aan 1 tafel zou gaan zitten met de ultieme rat Wilfred Genee, de Johan die thuis geen reet te vertellen heeft laat staan dat hij nog mag neuken. Johan die nu na het verscheiden van Peter R de 1e plaats heeft ingenomen van de grootste eigenwijze beter weter, de Johan van de onderbroekenlol schijtlollig willen doen. Die Johan, kortom een nare LUL

  33
  12
  • Puddingdruppel zegt:

   En dan gaat ie ook nog op Willeke Alberti lijken met het uitsluiten van ongevaccineerden aan tafel. Of zou het een persoonlijke sneer richting Frans Bauer zijn geweest, omdat die muziek hem niet aanstaat? Nee, dan had ie John de Bever ook wel overgeslagen. Kortom, een nare (paarden)LUL inderdaad.

   15
   5
 2. Jaap Jansen zegt:

  Ach, stop nou eens met jullie zelf zo zielig vinden Dennis & Jan. Jullie hebben nu een hartstikke leuk programma, site en enorme steun w.b.t. nominatie voor Televizier. Laat de rest lekker gaan.

  53
  8
 3. Rollins zegt:

  Vergane glorie. Na de fittie zijn ze niet meer serieus te nemen. Eerder wilde ik nog wel een keer kijken, maar de glans is er af. Derksen zal ergens toch een keer toe moeten geven dat hij ijdel is. Henny Huisman effect. De man snakt naar aandacht. Het is niet meer van belang wat hij zegt.

  De knikkershow vond hij fantastisch. Tuurlijk. Johan is verworden tot dorpsgek, laat hem. Gooi er een kwartje in en het aapje danst het dansje dat Ome Sjon van hem vraagt. Dennis niet kennen, knikkershow fantastisch vinden etc etc.

  En straks heeft iedereen door dat het een lulmeijer is en dan heeft Ome Sjon al weer de volgende malloot klaar staan. En ergens is het ook wel een beetje zielig. Derksen meent in some shape or form dat het de éminence grise is van zowel het voetbal als de vaderlandse duiding. En voor De Mol is het niet meer dan een sockpuppet. Het hondje dat vraagt hoe hoog hij moet springen als hij daartoe opdracht krijgt, niet wetende dat hij in het asiel aan zijn einde zal komen. En als je hem vraagt wat hij daar van vindt: “ach dat maakt me toch allemaal niks uit. Ze mogen vinden van me wat ze willen. Maakt me echt niks uit.” Beetje zielig is het wel.

  Kleine kinderen doen dat ook wanneer je vraagt of je een snoepje hebt gepakt. ZO hard ontkennen dat je weet dat het wel waar is. Met Johan is dat het zelfde laken een pak. De man hunkert naar aandacht, erkenning en die aai over zijn bejaarde bol. En hoe harder die schreeuwt dat het hem niks uitmaakt, des te meer hij die aandacht wil.

  En dan Genee. Daar moet een mens geen woorden aan vuil maken.

  29
  7
 4. Vieze media zegt:

  Johan Derksen is een corrupte hond, die zich heeft laten betalen door Mark en Hugo om Pro vaccinatie propaganda te verkondigen op de treurbuis.

  16
  8
 5. Maarten zegt:

  Jullie zoeken de verkeerde vijanden Dennis en Jan. Veronica Inside is 1 van de weinige politiek incorrecte programma’s, ik zou zeggen hou die te vriend. Dit is spijkers op laag water zoeken.

  4
  12
 6. Boter zegt:

  Jan is in deze zelf wat hypocriet. Wilfred voor de bus gooien omdat hij heeft verklapt dat Dennis meedoet aan dat progamma.
  Maar vervolgens zelf “’tussen de regels door” bekendmaken dat Dennis er heel snel weg is, hier staat ook gewoon een boete op. Jan heeft weer eens boter op zijn hoofd.

  12
  6
 7. Dwight zegt:

  Derksen is inderdaad sinds het begin van de corona’crisis’ een soort seniele ouwe gek geworden die als een oostduitse marionet de staatspropaganda napapegaait.

  11
  2
  • Realist zegt:

   Helemaal mee eens. Ik was vanaf het begin een jarenlange trouwe kijker, maar ben sindsdien afgehaakt.
   Daarnaast ken ik het inmiddels wel, de grappen en grollen. Ze vallen teveel in herhaling.
   De hele bende is ook zo hypocriet als het maar kan. Vooral Genee en Johan.

   12
   1
 8. Heleen Allesslikker zegt:

  Het wordt hoog tijd dat ze weer eens grappig worden in dat programma. Genee is met zijn kinderachtige filmpjes allang over de houdbaarheidsdatum en zit gelukkig ergens verborgen op een radiozender die niemand meer bereikt.

  3
  0
 9. Hond zonder naam zegt:

  Van Don Johan is niet meer over dan een afgetakelde seniele man die om een wazige reden weinig samenhagende politieke uitspraken moet doen van iemand. Het is zielig dat hij voor die onzin dan ook nog beschermd moet worden.

  8
  1
 10. Plakzak zegt:

  De Bamischijf Johan en Kieft blijven leuk en kunnen ook elders terecht. De rest zijn helemaal de weg kwijt en zijn een klucht van zichzelf geworden.

  1
  1
 11. Regier Kringspier zegt:

  Hier in de snackbar kun je een Johan bestellen
  Is een frikandel net over de datum
  Als je hem proeft ga je kokken
  Maar ja alles heeft een prijs nietwaar Johan Flerksen ?
  Leave Dennis alone kutbejaarde

  1
  0
 12. Oma B zegt:

  Johan D? M
  Das toch die demente oudere zeiksnor?

  Ik zag hem laatst nog boven een bordje rummicub kwijlen op dagbesteding ‘de laatste vlinder’.

  Gekke man.

  2
  0
 13. Fritsie zegt:

  Wat een gemierenneuk zeg, waar kan je je druk op maken. Dennis had een lullig itempje waarin hij een ochtendjas mocht uitdelen, poeh poeh nou nou, ik zou dat ook direct vergeten zijn. Niemand mist hem bij VI get over it!

  1
  2
 14. Wilfred mag geen wiskey van lilyputtie zegt:

  Dennis en Jan gebben Wilfred felemaal kapot gemaakt met die ladyshave. Ik snap dat Dennis wordt vermeden in dat programma. Is een te pijnlijk onderwerp voor Wilfred.

  0
  0
 15. Lene van del Gijp zegt:

  Gelukkig kunnen we nog lachen over een dove. Ik moest ook enolm lachen toen die moedel van Genee van de tlap flikkelde en kwam niet meel bij toen die vadel aan een haltaanval bezweek. Hilalisch. Moet el elke keel weel om lachen. Dat gezicht ook van Genee. Kom niet meel bij.

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.