Uit eerste hand

Johan Derksen kapt ermee (zegt ie)

Johan Derksen is maffiamaatje

Het leger van hysterische cancel gekkies hebben waarschijnlijk hun zin: VI Vandaag stopt. Tenminste dat zeggen de mannen en dat hebben we wel vaker gehoord. Maar Johan Derksen lijkt er echt wel klaar mee. Ook niet zo gek als je de reacties ziet op een slecht verhaal van 50 jaar geleden.

Het is natuurlijk bezopen als je een verkrachtingsverhaal op de buis vertelt als grap. De volgende dag zat de kaars niet in de dronken vrouw, maar stond ie er opeens voor. Toch ging het OM ook nog eens onderzoek doen. Er liggen 1000en aangiftes van verkrachting en aanranding op de plank, maar ze hebben wel tijd voor een mogelijke zaak van een halve eeuw geleden. Wat zeg ik. Stel dat het wel om een strafbaar feit ging is het verjaard. Er valt dus niks te onderzoeken.

[sc name=”derksenstopt”][/sc]

Dan heb je natuurlijk nog de deuggleuven brigade die al jaren roept dat VI moet verdwijnen. Over elkaar rollend met het schuim op de lippen werd weer eens opgeroepen om te stoppen met dit soort programma’s. Want VI is namelijk nog de enige mannenshow van het land en alles moet politiek correct en overdreven inclusief en divers zijn. Natuurlijk deden de usual suspect weer eens aan hun racistische mannenhaat.

Nog geen reacties