Johan Derksen is een vervelende oude l*l

Zo, dat is er uit. Die man begint in rap tempo een zure hangzak te worden. Eerst dat gezever over dat ie vindt dat iedereen een vaccin moet nemen, want anders ben je een tokkie. Snapt ie wel dat als je dat vaccin reeds genomen hebt je geen zorgen meer over die tokkies hoeft te maken aangezien je gevaccineerd bent? En nu wil ie godbetere Henk Westbroek als gesprekspartner van hun dagelijkse talkshow.

Nu is Henkie Westbroek een prima vent. Wat zeg ik, een bovenste beste kerel. Maar wel uit de tijd dat de VARA nog grappige programma’s maakte. Pak hem beet een jaar of 25 geleden. Nederland heeft behoefte aan luchtigheid, niet aan de zoveelste ‘vroeger was alles beter’ show. Die arme Gijp. Die zit vast tussen een bejaarde zeikbak en een monomane geldbeluste ladyshave. Die dagelijkse talkshow wordt echt niet om aan te gluren.

5 reacties op “Johan Derksen is een vervelende oude l*l

  1. De Geert zegt:

    Vandeweek begon johan weer over het vaccin, maar hij snapt er geen reet van. Meneer denkt namelijk dat je met vaccin niemand kan aansteken. Dit is natuurlijk onzin, maar Johan laat goed zien dat hij er geen klote van snapt.
    Overigens ben ik gewoon gevaccineerd.

    7
    7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.