Johan Derksen heeft geen goed woord over voor Willem Engel

johan-derksen-willem

Vroeger zaten figuren als Willem Engel opgesloten in een kamertje met zachte wanden, tegenwoordig mobiliseren ze de andere dorpsgekken en spuien ze hun doodzieke theorietjes via Twitter.

Minuten nadat Christian Eriksen in elkaar zakte tijdes het duel Finland – Denemarken tweette uberwappie Willem Engel dat dit medische drama ongetwijfeld gelinkt zou zijn aan het wereldwijde vaccinatieprogramma. Wat een doodzieke treurwilg met te strak aangedraaide dreadlocks ben je dan zeg. Terwijl de wereld in spanning toekijkt of ‘ie het wel gaat halen proberen je gram te halen omdat je langzaam bent getransformeerd in een wandelend complot. Enfin, we geven het woord aan Johan.

69 reacties op “Johan Derksen heeft geen goed woord over voor Willem Engel

 1. Tom Zwitser zegt:

  Ja Jan, als je zulke vragen niet eens mag stellen is het wel erg gesteld met het vrije woord. Natuurlijk is het heel erg wat er gebeurd is, maar dit is natuurlijk weer goedkoop scoren. Stel Willem Engel heeft wel gelijk, wat dan?

  0
  0
  • Marcus zegt:

   Degene die er allemaal achteraan lopen, achter het programmatje van de overheid dat zijn de wappies. En erg teleurstellend van Jan en Dennia dit. Waarom is hij een wappie omdat hij een andere mening heeft dan jullie? Jullie worden boos als iemand iets zegt over jullie programma. Hij zegt geen eens iets over jullie en maken hem dan belachelijk…Klopt niet helemaal he? mail me maar ofzo of rea hierop voor een verklaring. Ben wel benieuwd waarom jullie je mening laten voeren en niet er zelf 1 hebben.

   0
   0
   • Henkie zegt:

    Dus als je de ene kant (gevestigde orde) vertrouwd laat je je leiden zonder na te denken, als je de andere kant (schreeuwers zonder enige aantoonbare kennis of kunde) vertrouwd is dat “zelf nadenken”. Jaaja

    0
    0
    • Nederland vertrut zegt:

     Mijn fout om hier op te reageren. Maar deze mensen moet je geen aandacht geven, ook niet door dit Roddelpraat artikel te publiceren. Tv, internet, radio moeten deze man/mensen compleet negeren, precies om de reden die jij nu noemt. Meten met twee maten, het is simpelweg roeren waar het stinkt. De wappies zeggen dat iedereen de gevestigde orde blind volgt, en wij vinden de wappies een stel teringmogolen (wat het ook zijn overigens, vooral als je dit soort dingen aan de hartstilstand van Eriksen verbind). OP1, Jinek, Humberto, Beau, (voorheen) DWDD en Pauw en Witteman noem maar op, deze mensen NIET uitnodigen, gewoon negeren. Vrijheid van meningsuiting is een gift, maar dat alle wappie tokkies op TV moeten komen staat niet in de grondwet!

     0
     0
  • Dries Roelvink zegt:

   Willem Engel is een domme dansleraar, meer niet. En mensen die achter hem aan hobbelen zijn net zo dom. Hij heeft zichzelf in iedergeval lekker voor lul gezet, want Eriksen is niet gevaccineerd..

   0
   0
 2. Dwight zegt:

  Ik meende dat hij dit als tegenreactie gaf omdat meteen werd gesuggereerd dat Eriksen corona zou hebben gehad en daarom kwetsbaarder was.

  0
  0
 3. Ome+Jan zegt:

  LUL. Hartfalen op deze leeftijd kan niks met vaccins te maken hebben. kans dat je iets krijgt 1:400.000.000. Kans dat ongevaccineerde eikels zoals jij de pijp uit gaan.. 1:4000.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.