Johan Derksen en Willibrord Frequin slopen Slijptol

Terwijl Dominique Weesie, walgelijke man, samen met Mark Baanders bij Humberto om het hardste gilden dat de persvrijheid op de tocht staat nemen twee van de grootste bekken van de nationale tv Slijptol onder vuur. Hij heeft zich misdragen en om ellende gevraagd, aldus Derksen en Frequin. Slijptol kreeg klappen en werd aangereden bij een zuigende reportage in Urk over kerkgangers die schijt hebben aan de coronamaatregelen.

Frequin

De bejaarde voormalige ophefjournalist uit het jaar kruik is het duidelijkst: “Die mensen mogen hun eigen godsdienst beleven. Het is ook belachelijk dat ze met zoveel mensen in de kerk gaan zitten, maar om nou daar naartoe te gaan en een reportage te maken… Je weet dat je provoceert en dan krijg je een lel en dan ga je lopen zeiken.”

Derksen

“Dat kwalletje van PowNed die daar in Urk liep had ik ook wel een draai om zijn oren willen geven’, aldus Johan. De snor was niet te spreken over Mark. “Wat een zeikerd, wat een klootzak is dat joh. Dat is een jongetje dat provoceert.

5 reacties op “Johan Derksen en Willibrord Frequin slopen Slijptol

 1. Henk Kasius zegt:

  Ach rot toch op man, als die mensen hun godsdienst mogen bedrijven dan mogen wij ook naar de voetbalstadions. Voor een Feyenoorder is de Kuip een kerk, voor een Ajacied is de ArenA een kerk. Oprotten met die klote godsdiensten en gewoon alles open of niets!

  0
  0
 2. Beatrice zegt:

  De kerkse bible belt is een stelletje fundamentalisten. En ze rommelen ook zoveel bij de stembusgang (hoge opkomst via de machtigingskaart). Ik ze stop met deze stembusfraude.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.