Joel Beukers ontkent overdosis

Hier en daar werd gespeculeerd dat onze schreeuwende spierbundel met de ambulance zou zijn afgevoerd na een overdosis drugs op een festival.

Je kan veel zeggen over zijn geschreeuw, maar een ding is zeker: Joel is een prima zakenman die z’n neusje heus wel poedert. En daar doet hij ook niet geheimzinnig over. Maar dat hij afgevoerd zou zijn, geloven wij persoonlijk ook niet. Nu blijkt uit zijn Instagram story dat hij het zelf ook ontkent.

We zullen er ook nooit achterkomen, maar zo’n ervaren gebruiker overkomt dit niet, joh.

25 reacties op “Joel Beukers ontkent overdosis

 1. Barry Streijder zegt:

  Waar rook is, is vuur.
  Ontkennen heeft geen zin.
  Al wat rest is damage control.

  Mensen weten wat er gebeurt is.
  Zo is het toevallig ook nog eens een keer. Of wou die Joel iedereen voor leugenaar uitmaken? Laat me niet lachen

  9
  0
 2. Sorry Don (1) zegt:

  Sorry Don, maar ik vind dat het bij deze man iets teveel naar z’n hoofd is gestegen. En Mees, als jij met Don en een paar vrienden bent, kan dat best indrukwekkend overkomen.

  2
  1
 3. Glasbak te Bergen zegt:

  Iedere maand, week, dag bezorgt het smerige haatvarken Roos, de alcoholbig met kudtkop mij een overdosis. Soms maar 4 uurtjes per dag rust en dan is het alcoholvarken er weer. Kudt Jan, Kudt varken, Kudt bedelaar

  8
  13
 4. Spuit11 zegt:

  Joel beukers meest neppe persoon die er bestaat. Doe leuk op filmpjes maar in fitforfree in Hilversum waar die traint is het een grote chagrijn en zuur persoon. Walgelijke man deel 2

  8
  2
 5. Misselijke Moskeeturk zegt:

  Dat er op de RFC-weg drugs gedeald wordt, gelooft de voorzitter van de Mevlana-moskee wel. “Want in de hele stad handelen mensen in drugs.” Dus ook daar, wil hij maar zeggen.

  4
  0
 6. Dealert zegt:

  Deze bodybuildert zal vast ook wel een spuit in zn poepert stoppen. Immers niet vies van een lijntje. Dan is de gang naar het andere spul, makkelijk gemaakt en te verkrijgen bij de zelfde dealert.

  3
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.