Jessie Maya weer een nieuwe neus

Tja, wat moet je ervan zeggen. Transformer Maya is vaker verbouwd dan Sagrada Familia en heeft besloten om maar weer eens een nieuwe neus te nemen. Dit is nummer 3, geloof ik. Het is waarschijnlijk onmogelijk om een keer gelukkig met jezelf te zijn.

Misschien eens een tijdje naar een goede hoofddokter, niet voor je smoelwerk, maar voor je geestelijke gezondheid.

38 reacties op “Jessie Maya weer een nieuwe neus

 1. И. Иødrøg zegt:

  Niet Disliken
  Met mijn ongeveer 10.000 IP routes zijn jullie nog niet van me af, want ik haat jullie allemaal! En kappen met die dislikes.
  Ik ben hier de baas en ik ben bijna de hele dag hier aan het trollen en op zoek naar een billen maatje om te seksen en heb verder helemaal niks in het leven.

  3
  93
 2. И. Иødrøg zegt:

  Beste Marco,

  Namens het voltallige team van RoddelPraat willen we jou een fijne 55ste verjaardag toewensen. Dat je nog veel succes mag hebben.

  Veel liefde voor jou en je naasten.

  Met vriendelijke groet,

  Team RoddelPraat

  1
  49
 3. И. Иødrøg zegt:

  SOS Dennis en Jan, dit is toch niet leuk meer? Kan iemand hier iets aan doen? Anders ga ik weer van de site af. Die Neukgenot verstiert het voor ons allemaal. Ik verwijder de app.

  1
  30
 4. Robbie zegt:

  Een tas met voedsel zegt ze?? Een pak ananassap een waterfles en de hele lokale apotheek in die tas haha. Knettergek man dit soort mensen. En eerlijk gezegd maar ben natuurlijk ook niet thuis in die trans wereld want tja ik ben een transfoob, maar waarom moet dat altijd in het buitenland??? Ik zou echt echt zwaaaaaaar balen hoor als er in het buitenland met me vrouw of mij iets gebeurd. Daar komt weer het racisme, maar ik vertrouw die buitenlanders niet……

  18
  3
 5. Nicky zonder pikkie zegt:

  Deze is wel af en kan in een jurk worden gehesen om het songfestival presenteren. Hooguit de kin nog iets verlengen en de ogen iets dichter bijelkaar zetten.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.