Jessie Maya onzeker over haar stem

jessie maya

Eén van de populairste YouTubers van ons land, Jessie Maya, vertelt in haar nieuwste video openhartig over haar stemgeluid.

Man

De als Jeroen geboren celebrity is in weinig opzichten nog een Jeroen, maar waar Maya nog altijd mee worstelt zijn haar stembanden. Wat blijkt? Ze is een lange periode ernstig onzeker geweest over haar stemgeluid, dat door veel mensen in haar omgeving als mannelijk werd ervaren. Ook krijgt ze online nog vaak te horen dat ze als een man klinkt, zegt ze.

Dates

Er was zelfs een periode dat ze vanwege haar keelklanken niet op date durfde. Inmiddels heeft ze zich er overheen gezet en zegt ze trots tegen de wereld: “this is who I am!” Ze is niet van plan om iets aan haar stem te laten doen.

6 reacties op “Jessie Maya onzeker over haar stem

 1. Robbie zegt:

  Jessie Maya haar favoriete onderwerp is Jessie Maya, en langdradig jonge niet te doen. Echt ze kan er uren over praten. Daaraan kun je weer wel merken dat ze eerst man was, wij kunnen ook uren tot wel dagen lullen over onze hobby.

  0
  0
 2. Rollins zegt:

  Vroeger, back in the days, keek je Star Trek. Captain James T. Kirk en Mr Spock. Aangekomen op planeet X raakten deze ruimtereizigers in contact met de lokale bewoners van die planeet in dat universum. Fantastische science fiction met een lousy niveau.

  Daar had het lijdend voorwerp in dit topic in alle eerlijkheid een glansrol in kunnen spelen en oprecht niet in misstaan.

  0
  0
 3. Transformer zegt:

  Als je al van alles aan je lichaam hebt gedaan omdat je al heel je leven onzeker bent. Vind ik het niet gek dat dit ding ook nog eens onzeker is over haar stem. Straks nog onzeker over haar zicht. Whats next? En alles om maar over zichzelf te praten. En oh wat ben ik zielig.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.