Jandino Asporaat blijkt oplichter

jandino

Had de BNNVARA-komiek ons mooi allemaal even tuk,. Oh Jandino Asporaat, jij grappenmaker.

Eigenlijk is het helemaal geen slecht verdienmodel. Gewoon altijd en overal doen alsof je grappig bent, in plaats van het ook daadwerkelijk zijn, en dan maar hopen op een paar klussen bij de Publieke Omroep. Jandino, een typetje van Jandino Asporaat, is er al jaren heer en meester in. Maar wat blijkt?! Hij licht de boel op!

‘Supersneu’

In een interview in de VARA-gids (leest u niet en dat moet u zo houden) laat Jandino weten dat hij slechts vier dagen gespierd is geweest, maar wel deed alsof dat zijn permanente staat van zijn was. “Wat ik toen deed, was supersneu. Ik wist gewoon al dat ik het niet zou volhouden, dus kocht ik vijf zwembroeken in diverse kleuren voor Instagram. Ik maakte de foto’s op één dag tegen verschillende achtergronden en postte ze gedurende twee maanden.”

Sparerib

De televisiester zegt dat hij door de coronacrisis moeilijk slank kan blijven en veel pizza en kip eet: “Dan ga ik maar pizza bestellen. Of kip.” Jandino sluit af met een grap: “Ik moet binnenkort voor een scène in een nieuwe film ripped zijn. Maar bij mij is het momenteel meer sparerib.”

185 reacties op “Jandino Asporaat blijkt oplichter

 1. Robbie zegt:

  Wel eerlijk van hem om toe te geven. Kunnen sommige een lesje van leren, zo ken ik bijvoorbeeld een man met een brilletje en een scheiding die hoe hard hij ook door de mand valt blijft ontkennen of het afdoet als selectieve amnesie….

  0
  0
  • Ome+Jan zegt:

   Ik ken ook zo’n mannetje, pathologosche leugenaar en volksoplichter. Heeft zoveel gelogen dat hij dacht .. fuck it… ik word toch weer verkozen samen met de duivel zelf van Demon 666, anders manipuleren we dat gewoon. Niet voor niks beroepsleugenaar en volksoplichter.

   0
   0
 2. Vraagje... zegt:

  Tsja, lekker belangrijk.
  Ik begin mij af te vragen waar roddelpraat nu eigenlijk voor staat? In ieder geval geen roddels maar kant en klare brokjes van mensen die niemand wil kennen. Tieten en kontenfoto’s van transformers en aandachtshoeren? Pfff zo niet boeiend.

  RODDELS willen we! Schaamteloos en op het randje, Liefst er overheen! Waar blijven ze?

  0
  0

Reacties zijn gesloten.