Columns

Jan Roos: Vanavond exclusief gesprek met Marc van der Linden in Roddelpraat

jan roos column

Vanavond natuurlijk weer een nieuwe pracht uitzending van Roddelpraat. Dit keer met een telefoongesprek met niemand minder dan Marc van der Linden. De voormalige royaltydeskundige van RTL Boulevard is harder gevallen dan de gemiddelde komeet. Van een man met aanzien tot een hopeloos stukje verdriet zonder werk. En dat allemaal door eigen toedoen.

Jan Roos: Vanavond exclusief gesprek met Marc van der Linden in Roddelpraat

Althans, zo ziet het er toch wel van de buitenkant uit. Marc van der Linden zat zwaar aan de verboden middelen, hij maakte 18+ films, hij chanteerde illegale escorts en ga zomaar nog maar een tijdje door. Van de deftige meneer met contacten met het koningshuis is hij binnen no time verworden tot een sloeber. Alleen geeft hij daar zichzelf niet de schuld van maar ons. Wij, de heren van Roddelpraat, zijn verantwoordelijk voor zijn val. Wat natuurlijk best vreemd is voor iemand die zelf in de media heeft gewerkt om dan de boodschapper van het slechte nieuws de schuld te geven van eigen wangedrag. Maar hij gaat nog veel verder. Allemaal vanaf 18:00 uur te horen in een hallucinant gesprekje.

Jan Roos: “Wij, de heren van Roddelpraat, zijn verantwoordelijk voor zijn val.”

Wie ook slachtoffer is van eigen toedoen, maar doet alsof het haar is aangedaan is onze Glenda Grace. In Privé zegt ze: “Vanaf het moment dat mijn persoonlijke leven en carrière een heel andere wending kregen door het ’Jumbo-verhaal’, is er eigenlijk alleen maar onwijs veel onrust geweest. Voor mij was op een gegeven ogenblik, na de rechtszaak, het belangrijkste dat de rust weer terugkeerde. In mijn leven én dat van mijn zoon is veel turbulentie, angst en onzekerheid geweest. En dan druk ik mij nog zacht uit!” Ik kan me toch herinneren dat zij is veroordeeld tot 200 uur taakstraf en een maand voorwaardelijk voor bedreiging, vernieling en geweldpleging in een supermarkt. Geen woord over het leven vol turbulentie, angst en onzekerheid van de pubers die ze met haar gang in elkaar beukte. Glennis snapt dus nog steeds niet dat zij de dader is en zich dood moet schamen. Zij geeft dan niet de media de schuld, maar vindt vooral zichzelf heel zielig. En dat is een ziekte dat nogal veel voorkomt in BN’erland.

14 reacties

Glennis Disgrace

Glenda Batta kots kots

Marc van der Linden

Dankzij jullie heb ik geen werk meer. Kan geen eens het eigen risico betalen voor m’n zoveelste maagverkleining.

Boyd

Die ziekte is niet iets van alleen Bekende Nederlanders. Bijna al het grut wat er tegenwoordig rondloopt is zo narcistisch als de pest. Ingeleid door alles goedkeurende ouders, participatietrofeeën en bipolaire youtubers kennen ze geen enkel gevoel van verantwoordelijkheid meer.

TOM

Een meteoor remt af als deze de dampkring binnenkomt.
Door de wrijving gloeit deze op.
Vanaf een hoogte van ongeveer 30 km zal de meteoor in een vrije val terecht komen met een valversnelling van ongeveer 9,81 meter per seconde.

Dus komeet, baksteen, fiat panda, kippenei… Alles valt met dezelfde valversnelling naar beneden Jan

Peter G

Die marc van der linden is nog erger dan floris wyers en dat zegt veel

Choco Prince

Glenda moet alleen een moppie zingen zodra je er wat geld in gooit en voor de rest van haar leven haar grote domme muil houden.

depressieve postbode

Net een weekje Oostappen te Ommel bij elkaar gespaart sluiten ze de tent . Extra vuurwerkvlogs komen er aan fans

Parkie Markie

Iemand nog een kamer te huur voor weinig?

P. Gilles

Bel mij maar vanavond, ik ben helemaal over de zeik vanwege de sluiting van mijn vakantiepark in Ommel.

wil

Vertrouwen is goed, controleren is beter .

Jack

De slachtoffers die zijn gemaakt vind hij niet relevant, de narcist !

John

Hallucinant dan wel een aardige woordkeus icm met het onderwerp, zijn druksgebruik en hallucinaties. Dat zijn de woorden, wanneer juist ingezet, meerdere lagen kunnengeven aan een gedicht.

Floris Wijers

Ik vind het werkelijk niet te doen dat er door dit soort lui gewoon te weinig aandacht voor mij is.

nieuwsgierig aagje

Hoe komen jullie toch iedere keer aan die telefoonnummers?