Columns

Jan Roos: Tim Hofman steeds radicaler

jan roos column

Als BN’ers bezig zijn aan de goede kant te staan kan je er wel vanuit gaan dat ze uiteindelijk aan de verkeerde kant staan. Zeker omdat ze vrijwel altijd voor woke- en extreemlinks kiezen om maar zoveel mogelijk te deugen. Naast dat je dan kiest voor extremisten is het ook een uitdaging. Want hoe kan je in Nederland je inzetten voor het klimaat en voor je werk de hele wereld overvliegen, zoals bijvoorbeeld Carice van Houten.

Jan Roos: Tim Hofman steeds radicaler

De meeste anti-vliegers hebben hun Instagram volstaan met foto’s van reizen over de hele wereld. En mensen die een mond vol hebben over diversiteit hebben vrijwel allemaal geen allochtone vrienden en wonen met veel plezier in een roomblank dorp of wijk in de grote stad. Met het hele gebeuren in Gaza wordt het al helemaal om te gieren. Staan ze met een bord Queers for Palestine te demonstreren. Alsof kippen staan te gillen om meer KFC’s. Queers worden in Gaza binnen vijf minuten van de hoogste flat gekukeld. Ze zijn solidair met een islamitische terreurorganisatie die bijna meer een hekel heeft aan de LGHBTIQ+ dan aan joden. Maar alles om maar te deugen.

Jan Roos: “Alsof kippen staan te gillen om meer KFC’s.”

Wat ook zo vreemd is: waarom zou je je eigen universiteit slopen om op te roepen tot het stoppen met slopen van Gaza. In welke wereld zal dat helpen? Naast dat ze in Gaza niet eens weten waar Amsterdam ligt, laat staan de UvA, heeft het mollen van deze spullen nul zin en zal je alleen maar mensen tegen je in het harnas werken. En waarom zou je gaan vechten met de politie? Waarom zou je met vuurwerk en ammoniak gooien naar agenten die je al meerdere keren hebben gevraagd te vertrekken. Juist omdat je de boel sloopt. Het is gewoon allemaal dom tuig. Meer niet. En van wie krijgen ze natuurlijk steun? Juist, Tim Hofman.

View post on Twitter

16 reacties

Theo de Grote (28cm)

De wereld mag best wat minder πegers, j°den en dikke naive wijven hebben. Zal ons goed doen.

Floris Wyers

De gebouwen van de UvA zijn nu gesloten en worden schoongemaakt. Ik ben gevraagd om de gebouwen te heropenen met een sabrage!

Arie bruin

Deze testeron loze ruggentuffer is een gevaar voor de samenleving.

Roze anjer

@ Theo de Grote ,
Kap ff met je bullshit berichten over joden en n3gers.

Kale Kees

@ roze anjer helemaal gelijk heb je, maar over die dikke wijven heeft hij wel een punt.

Jappie no shoes.

Ze krijgen niet alleen steun van Tim ‘Jezus’ Hofman,..
Ook van alle universiteiten en heel veel andere studenten. De media die het veelal rechtpraten met ‘demonstaties zijn goed’ en ‘overwegend vreedzaam’.

Ondertussen hoor je niets iover onderdrukking van Palestijnen door Hamas..

Blanje

Ben je geslagen door de blauwe pet?
Goed! Dan ben jij nu aan zet!
Bel met Tim en K*t Marije
Dan komen zij met camera’s bij je
Helemaal voor jou, en niet voor de faam
Hofman doet dit toch niet voor z’n éigen naam?
Nee, we doen dit voor de WOKE agenda, niet?
Bel alleen nooit meer 112, want dat is hypocriet.

Johan van der Wittenberg

Nou ik zal wel erg graag zijn vrouw willen dubbel vouwen in bed, even lekker die twaalfvingerige darm oprekken. Uiteraard wel zonder rubbertje want dat schijnt slecht te zijn voor het milieu heb ik gehoord.

Spekpeter

Totaal ongeloofwaardig omdat hij ook met alle winden meewaait ; kijk naar zijn beelden van 8 of 12 jaar terug … opportunist avant-la-lettre …

Michael Nicht

Tim zit in een spagaat. Aan de ene kant moet hij zijn linkse vriendjes verdedigen, aan de andere kant zijn collega journalisten die door zijn linkse vriendjes aangevallen worden. De klootviool.

Toppertje Gordon

dit keer heb je gelijk jan, ik vertrouw die relnicht voor geen meter

Schilder

Dat was hij altijd al, het valt aleen nu meer op door de constante aandacht die hij krijgt.

Natnek

Dit is de modus operandi van links. Altijd zo geweest en zal altijd zo blijven.

Jan

T land uit met die nietsnutten

joebar

Maak maar een nieuwe realityshow ..studentje meppen door de ME ..geweldig , zit op het puntje van mijn stoel mee te meppen, wacht nog op het vervolg XR-tje meppen op de A12

Tim S. Ucks

Kan die vreselijk deugneus Tim niet ergens van een flat springen? Of op z’n minst gaan stagelopen in Noord Korea en daar eens checken hoe het maatschappijtje daar werkt, wat een engnek.