Jan Roos staat in een schoolboek

Jan Roos staat in een schoolboek

Wat een mooi moment: Jan Roos staat in een schoolboek. Van Jan kan je leren, zullen we maar zeggen. Het betreft een video van Jan’s Reviews over pizza’s die hij gaat beoordelen. Leerlingen moeten daar vragen over beantwoorden. Jan had nooit gedacht iets in zijn leven te bereiken aan de hand van een kant-en-klare ovenpizza.

Review Dr. Oetker Pizza XL

“Bekijk de video ‘Review Dr. Oetker Pizza XL‘ en beantwoord daarna onderstaande vragen”, valt te lezen in het lesboek. En ons Jan vroeg ons al af hoe het nou kon dat zijn video opeens heel erg vaak bekeken werd. En zo verscheen het antwoord op die vraag in een video die ons toegestuurd werd.

Doe lekker mee in de commants

Binnenkort zal er een bedankje gestuurd worden naar de maker van dit lesboek, want hoe leuk is dit? Een opdracht uit het boek is om een video van Jan’s Reviews te bekijken. Vervolgens worden er verschillende vragen over de video gesteld. “In deze video geeft Jan Roos een beoordeling van twee nieuwe pizza’s van Dr. Oetker. Welke verzameling van eigenschappen wordt door Jan onderzocht?” Oeh, goede vraag. Doe vooral lekker mee in de commants en geef antwoord op de vragen!

Dan volgt een vraag die meer gaat over de pizza zelf en niet zo zeer over de video. “Welke fysieke eigenschappen moeten volgens Dr. Oetker de nieuwe pizza’s hebben?” Laat ik even duidelijk voorop stellen dat ik geen idee heb voor welke opleiding dit is, maar het zal iets te maken hebben met de verkoop van producten. Denk je ook niet?

Jan Roos staat in een schoolboek

“De pizza’s zijn van Dr. Oetker. Aan een merk worden eisen gesteld. Voldoet dit merk volgens jou aan de gestelde eisen? Geef toelichting op je antwoord.” Onthoud dat we jullie antwoorden graag in de commants zien verschijnen. Zou het leuk zijn om de video nu te verwijderen? Dat zal een aantal studenten wellicht wat huiswerk schelen. Aan de andere kant is dit natuurlijk wel gewoon leuk huiswerk. Vind je ook niet? Jan Roos staat in een schoolboek en heeft daarmee schijnbaar toch nog iets weten te bereiken! Leuk, hoor.

24 reacties op “Jan Roos staat in een schoolboek

 1. Gerrit Hiemstra zegt:

  Erg jammer dat Johannes Hendrikus Roos gestopt is met Jan’s reviews. Ik keek er altijd erg graag naar. Hopelijk komen er nog eens nieuwe uitzendingen.

  28
  0
 2. Mabuba Mbembe zegt:

  Wanneer gaat Jan weer reviewer? Na een gangbang met een blonde schone keken mijn broeders en ik er altijd graag naar. Misschien wilt ie een keer een gb reviewen? Of meedoen als voorbeffer?

  4
  5
 3. Pierre Stationair zegt:

  Weet je wat pas leuk zou zijn GODVERDOMME?!!!! Een goed werkende app voor betalende leden, waar je niet steeds toestemming moet geven voor Cookies en 80 reclamebanners moet wegklikken. Voor de rest lekker bezig jongens.

  8
  1
 4. Hansie zegt:

  Wow Jan. Nu heb je gelijke status als Dennis. Onze boys en hun educatieve relevantie. Lintjes zijn aangevraagd.

  3
  0
 5. Floris Wyers zegt:

  Jan zit je nou weer aan die vieze pauper pizza’s met je dikke kop, ik ga liever op een champagne fles zitten

  4
  0
 6. Mama Wyers zegt:

  Ongelofelijk dat deze nare man in schoolboeken staat. Ze zouden eigenlijk onze keurige en nette Floris in de schoolboeken zetten, om kinderen te laten zien hoe ze zich moeten gedragen.

  2
  4
 7. Fanbase zegt:

  Er staan nu ZOVEEL commercials op die website dat ik er bijna EPILEPSIE van krijg.
  .
  .
  .
  .

  Zeg mannen. . . .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

  KAN DAT GVD FF EEN TANDJE MINDER AUB?
  Het is hier immers geen kermis of wel dan??

  3
  0
 8. Jan ‘Beftekkel’ R. zegt:

  Wat leuk dat ik dat toch nog heb weten te bereiken! Denk dat het onderwerp van de vragen ‘afvallen zonder zichtbaar resultaat’ is. Bef bef jam jam

  1
  0

Reacties zijn gesloten.