Jan Roos roept op: Stop fatshaming!

Als voorzitter van de actiegroep Dikke Botten roept Jan op om mensen met een te hoog BMI niet te discrimineren. Onze Roddelpraat-senior heeft ook last van een trage spijsvertering. Dat is een hele nare aandoening, zeker als je de hele dag broodjes bal met satésaus eet en een kratje bier leegt. Nu is onze Janus een republikein in hart en nieren, hij vindt het koningshuis een ouderwets en te duur sprookje, maar om nou de kroonprinses op haar lichaamsgewicht aan te spreken gaat hem te ver.

Notabene die ragmagere kontenkusser van een Jort Kelder deed dat in de NPO talkshow De Vooravond. Hij zei dat de koning en zijn dochter veel te vet waren om in dat kleine autootje te gaan zitten. “In dat beeld zit de hele onhandigheid van vader en dochter, die die auto inmiddels enigszins aan het ontgroeien zijn zo te zien. Het heeft iets knulligs.” Lekker dan. Amalia is te dik om in een auto te zitten. Om het nog even erger te maken zegt ie over haar zusje Alexia: “Die beweegt wat makkelijker, ziet er goed uit.” Schande!

Dikke Botten

Aangezien kroonprinses Amalia een vaste kijker is van Roddelpraat en ook deze website vaak bezoekt wil Jan haar graag even toespreken. “Beste Amalia, laat je niet vernederen door mensen als Kelder. Een flinke oorlogswinter en hij ligt op apengapen. En nog wat, Jort houdt van magere mannen. Wat weet hij nou van vrouwen? Een echte kerel houdt van een dame met vlees op de botten, waar je met al dat warme heerlijkheden onder de lakens kan stoeien. Dus laat je niet gek maken. Je bent een mooie jonge vrouw.”

PS: bij 100.000 subs laat Jan zijn veel te dikke pens zien. Ben je nog geen abonnee doe dat dan snel.

12 reacties op “Jan Roos roept op: Stop fatshaming!

 1. Plugmaster420 zegt:

  Dit is nouw een positiefe post. Ook leuk dat jan zijn mening gaf. Inplaat van opkankeren met de monarchie wat is dus vaker zie. Ook meestal niet van de hoogst opgeleidien mensen.

  0
  0
 2. allochtoon zegt:

  Gewoon afsgaffen koningshuis. De Kardashians verdienen meer respekt. Die hebben hun positie self bereikt. Dat kan je bei het koningshuis niet seggen

  0
  0
 3. Asha zegt:

  Jan is mijn soulmate. Een echte dame houdt van een kerel met vlees op de botten, waar je met al dat warme heerlijkheden onder de lakens kan stoeien.

  0
  0
 4. Republikein zegt:

  Opdoeken dat koningshuis. Stelletje opvreters. Beetje zwaaien, gespeeld leuk doen en lintjes doorknippen van onze belastingcenten.
  Helemaal geen toegevoegde waarde die onzin. 0,0
  Waarom moet ons Willempie bijna 1 miljoen netto per jaar krijgen??? terwijl die Oranjes al geld zat hebben. Kan die zijn gezin niet onderhouden van 5 ton per jaar??? Waarom moet Maxima ook nog eens dik 3 ton per jaar krijgen netto??? Kan Willempie haar niet onderhouden voor bijna een miljoen per jaar??
  Waarom moet Amalia vanaf haar 18e dik 2 ton netto ontvangen???

  Als Willem een beetje kerel was geweest had die gezegd : doe mij maar 3 ton per jaar, daar heeft mijn gezin genoeg aan en laat dat geld voor Maxima en Amalia maar zitten. Wij hebben al genoeg geld in de familie vanwege al dat belastinggeld. Nederland bedankt!

  0
  0
 5. Pingback: Coronagevaar?! Jan Roos bedolven onder fans - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.