Jan Roos maakt 100e review

Wat een feest, mensen. Onze Jan heeft wat te vieren. Hij heeft maar liefst 100 totaal onzinnige reviews gemaakt. En omdat hij het zonnetje in huis is doen we gewoon leuk met hem mee partyen. De senior van Roddelpraat had om zijn jubileum te vieren drie taartjes van Albert Heijn onder het doosje. Ahmed verwende hem er niet mee. Enfin, kijk zelf maar.

100.000

Het is niet het enige festijn dat Jan te vieren heeft. Binnenkort tikt het Youtube-kanaal van de heren de 100.000 subscribers aan. Dat wordt gevierd met het tonen van Jan’s door bier en BBQ gevormde pens aan het publiek. Als je dus nog geen abonnee bent van Roddelpraat wordt het dan nu hier.

8 reacties op “Jan Roos maakt 100e review

 1. Robbie zegt:

  Gefeliciteerd Jan! Heb ze alle 100 ook gezien, het is zelfs zo erg dat maandag (2de paasdag) ik bij mezelf dacht : ‘ik vergeet wat’. Maar verder heb ik gewoon een leven hoor…..

  1
  0
  • martosaurus zegt:

   Juist. Ik verwachte een paasstollen-, paaseitjes- of hazenreview . Helemaal niets. Alles is nu in de aanbieding en ik weet noch steeds niet wat ik moet kopen. Zonder Jan dool ik bij de Zaanse kruidenier rond als zwarte piet op de partijbijeenkomst van Bij1.

   1
   0
   • Floris ✔️ zegt:

    Ik zit tegenwoordig vaak met Dennis op clubhouse.
    Ipv Jan.
    Ik ben ook populair en wil volgers.
    Dennis is mijn Toyboy.
    Vinden de bezoekers van deze site mij ook zo heel erg grappig ?

    1
    0
  • Wilfred Genee zegt:

   Jan mag van mijn wraps ook wel een review maken!
   Dennis heeft ze al geproefd en was onder de indruk.
   Nou is Dennis niet veel gewend en sowieso al snel onder de indruk.

   Groetjes,

   Wilfred

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.