18 reacties op “Jan Roos lacht keihard om dode kat van Gio

 1. Rijdende Rechter zegt:

  Jannie, start een online petitie, bij 40K ondertekeningen mag je over de uitsluiting bij Televizier praten in de Tweede Kamer, ik denk eerlijk gezegd niet dat het heel moeilijk is om die bij elkaar te rapen.

  32
  1
  • Donald Trump zegt:

   Ik denk eerlijk gezegd dat Jan Roos de politicus helemaal niet zo effectief is, als Jan Roos de nar zoals dat we hem nu kennen. Het VNL debacle van een aantal jaren terug heeft dat voldoende aangetoond. Jan, te boek staande als een grappige provocateur, gaat opeens serieus lopen doen op een politiek podium: dat werkt simpelweg niet, en kan hij daarom maar beter laten.

   Laat Jan lekker doen wat hij nu doet, MCRadboudje de juridische zaken afhandelen en mensen als Martin Bosma de minister het leven weer zuur maken bij het commissiedebatje Media en Cultuur.

   Die cryptocommunisten in Hilversum en Den Haag zijn bijna zonder uitzondering oer- en oerslechte mensen; maar pas op: in veel gevallen helaas ook bepaald niet dom. We moeten zij in stelling brengen die het besten uit de verf komen op de vlakken waar zij op dienen te acteren.

   6
   9
  • Denis de Penis met de Afrikaanse janneman die geen bloed laat voor mijn breintje zegt:

   Litle tits zijn mijn lievelings vogeltjes en borsten heb ik mijn eigen om mee te spelen.

   2
   5
 2. Piet zegt:

  Wat merkwaardig, dat de zwager van Gio wel aanwezig is bij het katten moment, maar de vriendin niet. En dan goed beseffen, dat
  Juultje Tieleman wel altijd overal mee naartoe ging 😂

  7
  1
  • Semistoic zegt:

   Script paste niet in haar profiel. En mooi excuus voor vrije tijd om de poes te kietelen zo dat knulletje niet kan. Geld bevredigd ook maar zoveel van haar behoeften.

   4
   0
 3. leedvermaak zegt:

  Hiep hoi er is een kat doodgegaan en de mensen hebben verdriet, oh wat grappig. Hoeveel mensen zouden zich doodlachen als Jan Roos in eens dood neerviel? Volgens mij zijn die niet te tellen.

  3
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.