Columns

Jan Roos: Joost Klein zet ons weer voor paal

jan roos column

Pers ik met de kracht van een stevige bevalling vrijdag een positief stukje uit mijn pen over Joost Klein, wordt ie gelijk gediskwalificeerd en zet ie ons land verschrikkelijk voor paal. Ik zweer het je, als ik een keer niet negatief doe, wordt het wel negatief.

Jan Roos: Joost Klein zet ons weer voor paal

En het meest vreemde vind ik nog de reacties op zijn misdragingen. Dat ie daar steeds doet alsof hij er niet wil zijn is bijzonder kinderachtig. Dat je als een debiel onder een vlag gaat zitten bij een persconferentie ronduit onbeschoft. En als klap op de vuurpijl ga je ook nog eens roepen dat een meisje van twintig uit Israël verantwoording dient af te leggen, dan ben je volledig ongeschikt om ons land daar te presenteren. Maar dat zelfs een slaande beweging naar een vrouw mensen niet meer boos maakt snap ik geen hol van.

Jan Roos: “Dat je als een debiel onder een vlag gaat zitten bij een persconferentie ronduit onbeschoft.”

Zeker uit de linkse hoek, waar Klein vandaan komt, gaat het toch over niets anders dan rechten voor minderheden. Dan verwacht je toch dat een agressieve houding tegenover een vrouw niet wordt weggewoven. Wat zeg ik, het wordt ronduit goedgekeurd. Dan had ze maar moeten stoppen met filmen. Het is een cameravrouw, die wordt betaald om te filmen. Dat kan je niet leuk vinden, maar dan nog houd je nog steeds je handen in je zakken. Er bestaat niet zoiets als goedkeuring voor iets als geweld richting vrouwen. Maar nu opeens had de dame erom gevraagd. Wat krijgen we nou zeg. Dus ik neem al mijn woorden van vrijdag weer terug. Joost Klein is een enorme mafketel die je niet naar zoiets toestuurt om Nederland te vertegenwoordigen. Dan liever Sieneke.

28 reacties

Meineer

Nou en! Het zijn allemaal een stel (halve) nichten op een bonteavondshow. Verwacht je nou dat die zich allemaal als koorknaapjes gedragen? Moet hier nou zoveel aandacht naar toe. Wat een gezeik allemaal.

Valereo

Joost Klein voorgoed opsluiten Psychiatrie en NPO afschaffen

Henny

Als de afspraak was niet filmen bij het verlaten van het podium en er zou dan meerdere malen gevraagd zijn te stoppen , had ik ook die camera een tikje gegeven, doe nu niet allemaal roomser als de paus en verplaats jezelf in zo’n situatie

Hassan jasaan

Bij ons is normaal om vrouw te slaan ! Wat is probleem ?

(J)oost best ,thuis best

Links komt op voor minderheden,ik geloof dat Israël/joden aardig in de minderheid zijn in vergelijking met moslims en andere antisemitische groepen.

Pim

En nu dat gejammer van (s)links NL…….
En hebben jullie dat ‘statement’ van Tutorials gezien. Het lijkt hare majesteit wel die de troonrede voorleest. Wat een kapsoneslijer is dat geworden. Gewoon iemand die goed kan opmaken, that’s all.

Nick Tutorials

Mijn foef is van mijn b@lz@k gemaakt !

De Hemel

Dit is de eerste keer dat ik het voor 200 % met Jan eens ben. En wanneer stopt het ophemelen van deze …?

Van der Ende

Net als die debiel met zijn matrozenhoedje!

Joosti

Blijft ‘n koddig figuur …

José van den Berghe

Meneer Roos wat ben jij een hypocriet. Zo gauw als jij je mond opendoet komt er al rotzooi uit. Iets fatsoenlijks heb ik nog nooit van jou gehoord. En dan durf je dit te schtijven.? Mens verbetër de wereld en begin bij je eigen. Als er afspraken zijn gemaakt dan houd je je eigen aan. Geen foto of film en na verschillende waarschuwingen nog niet luisteren ja dan lok je wat uit. En inderdaad onder die vlag zitten was niet netjes maar iedereen maakt fouten ook meneer Roos. Deze uitsluiting was buiten proportie.

Bjorn Kuipers

Hopelijk gelden dezelfde regels bij de rode kaart voor Joost en mag ons land minimaal 2 wedstrijden toekijken vanaf de tribune , scheelt een hoop onnodig versmeten belastinggeld

Roze arie

He José ! Frommel een ouwe krant in je snee ! Rot lekker een eind op hier ! Verzuurde zweet spleet !

Jimmy Savile

José. Dus als mijn buurvrouw 3 keer achter elkaar een minirok aantrekt en ik haar er drie keer op heb gewezen dat haar benen mij enorm opwinden. Dan mag ik haar in principe gewoon ff tussen de benen grijpen? Of een flinke muilpeer geven? Een gewaarschuwd mens telt immers voor 2.

Karate Bob

Hij heb een grote bek gekregen de roem is naar ze hoofd gestegen. Hij ging daar tegen alles en iedereen in . Hij dacht dat ze allemaal voor Joost kwamen .die vlag dat vervelende gedoe aan die tafel echt niveau lagere school wat een flapdrol is die Joost en dan nog op Lelystad landen geblindeerdebus WTF Hij is een schande voor ons land met die straat vriendjes van hem ook rijp voor de GGZ. NOOIT MEER MEE DOEN.

Joke wentzel

Het zijn allemaal gestoorde opsluiten zo gek als een deur maar dat had ik daarvoor al doo

Van der Ende

He Karate Bob moet jij niet even kata’s oefenen?!

Spekpeter

Als je Nederland laat vertegenwoordigen door ‘n zwakzinnige bij zo’n groot evenement dan krijg je dit soort toestanden … geven we ook weer ‘n prettig visitekaartje af 😉

Klaas Kopkaas

He-he. Eindelijk iemand die iets zinnigs zegt.

Kevin

Misschien is het wel goed dat zijn ouders dood zijn , want die draaien zich om in het graf en schamen zich alsnog dood dat ze zo’n totaal debiel hebben grootgebracht!!

Natnek

Ik snap wel dat zijn ouders deaud zijn gegaan. Zij schaamden zich kapot vanwege zo’n mislukte ‘zoon’.

Blanje

Iedereen die juicht Joost Klein
Maar wie gaat er nou kijken
Naar een WeesPalestijn?

Here we go

Nou Jan, ik lees jouw woorden: “Ik zweer het je, als ik een keer niet negatief doe, wordt het wel negatief.”

Ik lees graag jouw positieve stukjes over Rutger van Castricum, Jesse Klaver, Frans Timmermans, koning Willy, BNNVARA (walgelijke socialistische woke omroep), Mark Rutte en de NAVO, Sterre de T. (hoe kan Dennis deze GGZ-client op sleeptouw nemen?) mogen er meer diskwalificaties optreden.

Koi Feur

Zijn kapper verdient ook tbs !!

Aadje de Bee en C

José van B een cursus nederlandse spelling en taalvaardigheid is voor jou wel een goed idee !
Kan je beetje aan je (eige) zelf werken!

Aal

Verassend op het ggz liedjesfestijn.

Marc Dutroux

Grrr.. Jammer dat hij net iets te oud is voor mij!

marco

“Dus als mijn buurvrouw 3 keer achter elkaar een minirok aantrekt en ik haar er drie keer op heb gewezen dat haar benen mij enorm opwinden. Dan mag ik haar in principe gewoon ff tussen de benen grijpen? Of een flinke muilpeer geven?”

Nee. Daar hoef je geen waarschuwing voor te geven. Hoe denk je dat landen ontstaan zijn? Door een vlaggenstok te planten.