Uit eerste hand

Jan Roos is mishandeld door vader Saskia Noort 

Jan Roos is mishandeld door vader Saskia Noort 

Jan Roos is mishandeld door de vader van Saskia Noort gistermiddag. Jan heeft, zoals we allemaal weten, al jaren ruzie met zijn familie waaronder Saskia. Gisterenmiddag heeft de vader van Saskia besloten dat het genoeg was toen hij Jan tegen kwam, want Jan kreeg een goeie klap in zijn gezicht van de 78 jaar oude man. 

Koningsdag liep anders dan verwacht voor Jan Roos

Koningsdag liep wel even wat anders voor Jan Roos dan dat hij verwacht had. Hij kwam namelijk de vader van Saskia Noort tegen. Jan was rustig Koningsdag aan het vieren in Bergen, waar de vader van Saskia woont. De beste mannen kwamen elkaar tegen, waar de vader van Saskia besloot om de eerste klap uit te delen. 

Daarna is er een worsteling ontstaan tussen Jan en zijn eigen oom. Zoals Jan het verwoordt: “Het moet niet gekker worden.” Door meningsverschillen en allerlei onzin, heeft jan al jaren ruzie met driekwart van zijn familie, maar dit spant dus echt de kroon. Een man van 78 die op Koningsdag besluit zijn eigen neef een klap in zijn gezicht te geven, hoe kun je het bedenken? 

Jan Roos is mishandeld, daarom heeft hij direct aangifte gedaan 

Jan Roos is al jaren bezig met zijn eigen familie, maar nu heeft hij toch echt aangifte te gaan. Het dossier schijnt veel groter te zijn dan dat we allemaal weten en dit is natuurlijk te belachelijk voor woorden, wanneer je een oorlog moet voeren met je eigen familie. 

Saskia zei dan ook twee jaar geleden al: “Wij willen hem niet meer zien vanwege zijn gelieg en gedrag, zijn extreme gescheld, zijn obsessieve jaloezie en zijn narcistische persoonlijkheid.” Dit laat maar weer zien hoe ze over Jan en zijn mening denken, maar dan wel iemand op zijn bek slaan als je hem tegenkomt? Dan klopt er iets niet helemaal aan je statement.

Jan Roos twitter

Nog geen reacties