Jan Roos heeft drankprobleem

Niet leuk om te zeggen, maar de nestor van Roddelpraat zit aan de fles. Want hoe kan het anders dat je van plan bent niet te drinken en dan uiteindelijk bezopen in de kroeg tegen jezelf staat te praten in de spiegel. Tenminste, dat zet ie op zijn Insta story.

Ondanks dat kunnen we hem wel feliciteren met zijn sportieve prestaties op de racefiets en zijn steeds beter zichtbare kaaklijn. We hopen dat hij zichzelf snel weer onder controle heeft.

29 reacties op “Jan Roos heeft drankprobleem

 1. Gasklep zegt:

  Toch fijn dat Jan Roos niet tegen z’n eigen spiegelbeeld stond te zeiken in de kroeg, het kan namelijk altijd veel erger dan dit.

  Succes weer met de wekelijkse detox en onthoud: bier is om te drinken.
  Water is voor de vissen.
  En whisky is voor kerels.

  Proost ouwe reus.
  Maak er een mooi weekend van.

  63
  5
 2. Pieter zegt:

  Had zelf ook een drankprobleem gisteravond. Terstond de flitsbezorging van Gorillaz ingeschakeld en vier flesjes rode wijn laten brengen. En voor de zekerheid zes halve liters zwaar bier want je weet nooit wanneer je wéér in de problemen komt….

  31
  5
 3. Albert Geinstein zegt:

  Jantje is met een anti trombose kuur bezig. Die gaat 11x per jaar het vliegtuig in voor de zoveelste time-out in de relatie, daar moet je wel op voorbereid zijn.

  6
  3
 4. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPP!!!!!

  Pijnlijk voor Johnny de Mol: ‘HLF8 van de buis, opvolger staat al klaar’

  Het lijkt echt over en uit voor Johnny de Mol. Zijn tv-kindje HLF8 keert na de zomer zo goed als zeker niet meer terug op tv, weet RTL Boulevard. Zijn opvolger? De relatief onbekende Manuel Venderbos.

  De talkshow HLF8 heeft nog twee volle uitzendweken gedaan. De talkshow wordt sinds het abrupte tv-afscheid van Johnny de Mol op de meeste avonden gepresenteerd door Hélène Hendriks. Na die twee weken gaat Shownieuws een vroege editie maken, maar wat gebeurt er ná de zomer? Keert HLF8 dan weer terug? Nee, meldt RTL Boulevard nu.
  ‘SBS 6 met opvolger’

  Luuk Ikink heeft verse inside information over HLF8. “Johnny de Mol is natuurlijk gestopt met het presenteren van HLF8 en sindsdien is het lot van het programma nogal onzeker. We begrepen nu dat er hard wordt gewerkt aan een opvolger”, aldus de presentator in RTL Boulevard.

  Wat zeggen de betrokkenen? “We spraken vandaag kort met presentatrice Hélène Hendriks, die Johnny vervangt, en volgens haar wordt er zeer binnenkort een beslissing genomen over de toekomst van HLF8. Toen dachten wij: we gaan even een beetje rondbellen.”
  Manuel Venderbos

  Dat rondje bellen was heel vruchtbaar. “Het schijnt dus dat er nu een programma op poten wordt gezet om HLF8 te gaan vervangen, dus vroeg in de avond. Daar hoort ook een presentator bij en dat zou dan gaan om Manuel Venderbos. Die zou dat programma dan gaan presenteren of misschien wel een soort sidekickrol krijgen.”

  Manuel Venderbos? Wie is dat? Hij maakte jarenlang programma’s voor de EO en raakte enige tijd gheleden in opspraak toen weekblad Privé hem betrapte tijdens een stomende vrijpartij met iemand anders dan zijn eigen vrouw. Plaats delict? Zijn eigen auto. De daad zelf was niet te zien in Privé, omdat hij allemaal handdoeken tussen de ramen had geklemd.

  Hete brij

  Tegenwoordig rommelt Manuel wat in de marge. Naast de presentatie van de AD Mediapodcast, doet hij ook wat dingetjes achter de schermen. “Die werkt ook hier”, merkt Luuks collega Bridget Maasland op.

  Luuk: “Voorheen werkte hij hier. Hij is freelancer. Hij deed wel eens wat dingen en nog steeds wel geloof ik. We hebben hem even gesproken en dan krijg je een beetje een schuchter antwoord. Vijf seconden wachten met antwoord geven en dan: ‘Ja, ik weet er niet zo goed wat van.’”

  Dat zegt genoeg, aldus Luuk. “Ja, dan lult hij natuurlijk een klein beetje om de hete brij heen, dus we vermoeden dat hij daar wel iets meer van afweet dan dit. Wat het nou precies is, daar weten we het fijne nog niet van.”
  Geen plan B

  Voor Johnny is het natuurlijk ongelooflijk pijnlijk dat HLF8 stopt en zijn opvolger al klaarstaat, want de presentator had hier nog jaren mee door gewild. “Het was voor mij na alle reisprogramma’s tijd voor een volgende stap. Die zijn we nu aan het ingaan”, zei hij begin maart nog.

  “Er is geen plan B. Het ideaal is, als het me gegeven is, om dit nog jaren te kunnen doen.”

  10
  5
  • Geert van der Staaf zegt:

   Voor €150000 euro hadden ze kunnen schikken maar nee, eigenwijs.
   En nou krijg je dit.

   En ondertussen speelt die schlemiel het slachtoffer. Kansloze vrouwenmepper.
   Die hoort in de bajes ipv op tv.

   8
   4
  • Ludo Zanders zegt:

   En Helene dan….. die is in dit verhaal vergeten ik mag toch hopen dat ze de LadyShave gaat vervangen als er nog een Lange toekomst is voor VI…..Walgelijk walgelijk en wat een vieze bendu is het weer Medialand Hilversum.

   3
   1
 5. Anti Alles zegt:

  Ondanks dat fietsen wordt die kop van Jantje er niet jonger op. Godverdomme ik zou hem zo 55 geven.
  Als je maar blijft genieten en naar de klote gaat. Je leeft maar 1 keer.

  8
  9
  • Pillen kopen/gewicht verliezen zegt:

   Paar pilletjes klappen.
   Lekkere strakke kop krijg je ervan.
   Misschien af en toe een klein hersenbloedinkje maar verders is het prima te doen. Kijk maar naar Samantha Steenwijk. Samantha is nu Steenrijk van de I0MAX® verkoopcijfers door al die sluikreclame rondom die rechtszaak.

   7
   0
 6. Mandiealleskan zegt:

  Bij ons thuis heet hij trouwens Lam Roos. Maar lekker hoor Jan. Een drankverslaving is ook gewoon een kwestie van doorzettingsvermogen! Gewoon blijven Kiepen!

  2
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.