Columns

Jan Roos: Eus is een kneus

Dat Özcan Akyol een BN’er geworden is heeft er alles mee te maken dat ie van Turkse komaf is. En dat is precies waar Eus vroeger zo’n hekel aan had. Een troetelturk met semi-talent, meer is het niet. Naast een slechte columnist, niet al te beste schrijver, slappe televisiepresentator en voorspelbare sidekick is ie ook nog eens een waardeloze vriend.

Jan Roos: Eus is een kneus

Eerst jaren koketteren dat je de vriend van Matthijs van Nieuwkerk bent, dan hem in eerste instantie beschermen, maar op het laatst toch doodleuk voor de bus gooien. Met dit soort figuren mag je altijd blij zijn dat het geen oorlog is. Die staan zo met de pet van de tegenpartij op mensen die trein in te jagen. Eus kwam met het verhaal over een verschrikkelijk filmpje van zijn vriend. Eus vertelde dat het heel heftig was. Eus nam daarom afscheid van Matthijs. En nu is eindelijk bekend om welk filmpje het gaat.

Jan Roos: “Met dit soort figuren mag je altijd blij zijn dat het geen oorlog is. Die staan zo met de pet van de tegenpartij op mensen die trein in te jagen.”

Ik had al eerder contact met Yvonne Coldeweijer over het filmpje. Wij hadden het niet, zij had het niet. Dan mag je wel zo’n beetje erkennen dat het helemaal niet bestaat. En nu gaat er toch iets rond. Het is een stukje uit een documentaire over DWDD uit 2015. Van Nieuwkerk is wat streng tegen zijn redactie voor de uitzending. Gewoon zoals dat hoort. De boel scherp houden. En hij is het gezicht voor de camera, dan wil je dat alles klopt. Maar als dit het bewuste filmpje is dan IS er helemaal geen filmpje. Want dit is niks. De samenvatting is wel dat Eus nog minder deugt dan gedacht. Ooit was ik bevriend met hem en opeens riep ie dat ik een racist was. En nu ging met dezelfde vaart Matthijs de greppel in. Om een stukje uit een documentaire waar niks gebeurde. Wat een droeftoeter is die omhooggevallen draaideurcrimineel toch.

13 reacties

Dave

Zodra iemand over racisme begint ben ik er al klaar mee , het is een soort bonus voor laffe en zwakke mensen .

P L I E N

Godwinnetje

Zülbiye

Maar het is wel een lekker ding, dus van mij mag hij blijven.

liliputi

Waar ik dus veel benieuwder naar ben, wie krijgt als eerste gordon in de show, Dennieboy of de ladyshave?

Spekpeter

Die houding van die gozer slaat nergens op ; doet alsof hij de keizer van de Nederlandse tv is maar is in werkelijkheid ‘n nitwit die steeds vervalt in dezelfde , overgenomen oneliners die hem ingesouffleerd zijn … echt ‘n niksnut

dubaigas

volledig terechte conclusie! nou ben ik over het algemeen al een fan van Jan
roos, maar het wordt zelfs meer dan dat, ik hou gewoon van die man, staat
bij mij simpel op eenzame hoogte en verdient een standbeeld, heerlijk figuur
en prachtig lichaam!

No name

Verdiep je wat meer in Eus op YouTube vroeger pleegde hij overvallen hier hoor ik niks over. Kluizen in winkels op klaarlichte dag onder zijn matras lag altijd geld.

Teus

Eus is juist geen Kneus, de NPO is een kneuzenclub. Deze Eus verzint alles bij elkaar om geromantiseerd, exact te vertellen wat de NPO wens te horen. Inclusief verzonnen CV en levensgebeurtenissen. Verdient ie vast bakken met geld mee, terwijl hij eigenlijk niet heel veel kan.

Renee van de gijp

Ja ja die eus in de pauze zie ik hem op zen telefoon naar foto’s te kijken van less en zegt die de hele tijd o was die less maar dood lekker op hangen en hij zij ook dat ze kfc op zen hele lichaam moesten leggen en dat er dan zwarten mensen hem gingen op eten

Anders

Je zou het ook kunnen omdraaien. Dat het verrekte knap is dat je als Eus zoveel media aandacht krijgt terwijl je alles bij elkaar hebt gelogen en niets kan.

Dhr M. Schouten

ik zeg maar zo, als er boven de o twee puntjes staan, mogen ze van mij terug naar hun land gaan.

Knir,knar,knor

Ha, ha Eus is een kneus? Wel grappig wanneer dat afkomstig is van een roddelend hangbuikzwijn zonder noemenswaardige carrière

Natnek

Ibne!