Jan Roast: Rutger Castricum

De eerste keer dat ik Rutger ontmoette was een verschrikkelijk tegenvaller. Ik was namelijk fan van zijn filmpjes bij GeenStijl en hij leek mij een verdomd leuke kerel. Een van zijn eerste opmerkingen was dat ik wel hele goedkope schoenen aanhad. Ik vind kerels die elkaar aanspreken op uiterlijkheden al bijzonder irritant, maar dat je iemands schoenen afkraakt omdat die goedkoop zouden zijn, zegt dat wel heel veel over iemands karakter.

Hij bleek inderdaad geen verdomd leuke kerel te zijn, maar een omhooggevallen flapdrol die zijn gebrek aan intellect verbloemde door mensen razendsnel te beledigen en dan te roepen dat ie de discussie had gewonnen. Castricum vindt zichzelf fantastisch. Hij vindt zichzelf beter dan anderen en wil dat steeds laten weten. Daar hebben wij in Noord-Holland een woord voor: onzekerheid.

Je ziet het in die te dicht bij elkaar staande ogen van hem. Dat hij eigenlijk ook niet weet waar hij terecht is gekomen. Dat hij zichzelf van jongs af aan een rolletje heeft aangeleerd, namelijk die van bijdehante lefgozer. Terwijl hij eigenlijk een simpel sappie is. Het is een schoonmaker die zich interieurverzorger noemt. Het is een witvissie die telkens schreeuwt een snoek te zijn.

Want waar hij bekend om staat is niet eens van hem. De scherpe vragen die hij stelde werden stelselmatig door Dominique Weesie (walgelijke man) verzonnen en doorgebeld. Vrijwel niets lukt wat Rutger zelf maakt. Omdat hij de diepgang van een A4’tje heeft en het moet hebben van zijn niet aanstekende lachsalvo’s. Nu is De Bluffer weer een flop. Hij kan er zo’n beetje mee kwartetten, met als zijn mislukkelingen. Maar een ding moet je hem wel meegeven. Hij is voor een simpel sappie wel miljonair geworden. Door samen met Weesie de NPO op te lichten en dus ons geld in zijn zak te steken. En dat is best knap voor iemand met zo’n goedkoop voorkomen, maar met zulke dure schoenen.

184 reacties op “Jan Roast: Rutger Castricum

 1. Lelijk Koetleef Kind zegt:

  mooi gesproken jan! en als ik een ding geleerd heb is dat geld niet gelukkig maakt. Ik zou dan ook veel liever gratis tussen jullie bij roddelpraat inzitten en vrijuit m’n mening kunnen geven dan mee moeten heulen met Dominique Weessie (de walgelijke man) in dat vieze glaze kantoortje van hem. Trouwens, over dat kantoortje gesproken, ik heb dus uit eerste hand vernomen dat Dominique de laatste tijd zoveel aan het stressroken is (met dat uitgemergelde graflichaam van hem) dat je hem niet meer kan zien zitten in dat vieze glazen kantoortje. Sinds jullie pens reveal special hangt daar nu namelijk een grote ranzige grijze wolk met bruine teerachtige nicotine condens dat zo langs de wandjes naar beneden sijpelt, waardoor je geen hand voor ogen meer ziet. Ook zijn de wandjes nu zo ranzig geel aangeslagen van binnen dat wanneer Rutger zijn zoveelste flop gemaakt heeft Dominique hem zo vast kan plakken tegen een van zijn kleverige en beslagen glazen wandjes (naast slijpie, die er nog hangt als straf omdat hij in zijn laatste video niet aangereden werd of klappen kreeg). Overigens zijn de leefomstandigheden in de gemiddelde russische Gulag nog beter dan tussen de vier glazen wandjes van Dominique, maar dat terzijde. Maar ik dwaal af, wat ik eigenlijk wil zeggen is, Jan, Dennis, jullie doen geweldig werk, ga zo door en jullie fans steunen jullie!

  0
  0
 2. Zieke Miep zegt:

  Wat een roast, ik krijg het er plaatsvervangend warm van. Wat uiterlijkheden betreft moet Rutger Castricum eerst naar zichzelf kijken. Zijn haartransplantatie ziet er erg onnatuurlijk uit.

  0
  0
 3. Lyndsay Andrea zegt:

  Ik heb ervoor gekozen om heer Bubuza te bedanken omdat hij als een God op aarde is.Hij loste mijn relatieproblemen met zijn betovering gemakkelijk op, voorheen werkte mijn relatie niet, mijn vriend was een bedrieger en ik heb al het mogelijke geprobeerd om hem te laten stoppen met bedriegen maar mijn inspanningen waren tevergeefs, ik stond op het punt de relatie te beëindigen toen ik heer Bubuza ontmoette die door zijn betovering mijn vriend wonderen deed en hij stopte met vals spelen, Lord Bubuza-spreuk werkte binnen 12 tot 16 uur nadat ik deed wat hij deed geïnstrueerd en vandaag zijn we rolmodellen voor de meeste mensen in onze buurt vanwege hoe lief en zorgzaam mijn vriend nu is. Heb je hulp nodig? Neem vandaag nog contact op met heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: [email protected]

  0
  0
 4. bellalove zegt:

  HOW TO GET YOUR BROKEN RELATIONSHIP OR YOUR EX BACK LOVER BACK WITHOUT PANIC OR ECLIPSE SIDE. I want to share a few words on how I got my broken marriage restored. By the help of a powerful Priest called Dr Owo for saving and restoring my broken marriage home and relationship back. I must be one of the few who don’t have any trouble showing and telling someone how grateful I am for making my relationship a melodious and smooth relationship. I have been trying to be more positive about my relationship with my husband, it seems like it has been taken forever. Another lady took my husband away from me and they both relocated from Florida to New york. And he almost got married to her. I cried every day and night and searched for him to come back to me and my kids. But he refused to pick my calls nor return my messages for almost 5years. My friend introduced me to a powerful priest Owo who helped me cast very powerful love prayers that brought my husband back in 3days. i was amazed, excited, shocked and surprised when my fiance called to beg me for forgiveness all because of the powerful love prayers of Priest Owo made for me. Don’t fail to reach out to him and tell him about your broken relationships or marriage problems. This great man who restored my broken marriage back to me will help you too if you have any Marital or Relationship problems. get in touch with on [email protected]
  His WhatsApp: +1 (717) 473-7391

  0
  0
 5. Helen zegt:

  Ik ben Dr. Fayosa erg dankbaar, de krachtige spreukgebruiker die mijn ex-man vorige week bij me terugbracht. Deze getuigenis is geweldig en mijn naam is Oliver Helen, ik woon in het VK, het begon allemaal Toen ik in contact kwam met deze Dr. Fayosa door middel van een getuigenis dat over hem is geschreven en ik ben ook veel getuigenissen tegengekomen over hoe hij anderen heeft geholpen met hun levens- en huwelijksproblemen. Om terug te komen bij een ex is een van de diepste gevoelens die veel mensen graag zouden ervaren, vooral als die herinneringen met onze ex vertroebelen altijd onze geest als iemand anders sommige van die dingen doet die onze ex vroeger deed, ik ben nu een alleenstaande ouder voor de afgelopen 6 jaar en hoewel mijn ex-man ver weg was van mij en mijn kinderen, zou ik nog steeds wensen op een dag zal hij bij me terugkomen, deze spreukdokter die ik tegenkwam, bekend als Dr. Fayosa, heeft me geholpen met mijn wensen en ik ben blij te kunnen zeggen dat ik terug ben bij mijn ex-man, hij kwam vorige week vrijdag bij me terug en ik ben super blij om te delen deze getuigenis met iedereen s o dat ook zij deze geweldige dokter kunnen ontmoeten en hun problemen kunnen oplossen, geef niet op er is altijd hoop als je de juiste mensen ontmoet, neem contact op met Dr Fayosa met ([email protected]) of rechtstreeks via whats-app +2348151918774 heel erg bedankt Dr Fayosa

  0
  0
 6. asmr of zegt:

  It’s perfect time to make some plans for the future and it’s
  time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you
  some interesting things or suggestions. Perhaps you can write next
  articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

  0
  0
 7. bitly.com zegt:

  I am really inspired with your writing talents and also with the layout on your blog.

  Is this a paid subject matter or did you modify it your self?

  Either way stay up the excellent high quality writing, it is uncommon to see a great blog like
  this one these days.. scoliosis surgery https://0401mm.tumblr.com/ scoliosis surgery

  0
  0
 8. coub.com zegt:

  Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my
  4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put
  the shell to her ear and screamed. There was
  a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is totally
  off topic but I had to tell someone! scoliosis surgery https://coub.com/stories/962966-scoliosis-surgery scoliosis surgery

  0
  0
 9. Mostbetapp zegt:

  [url=https://mostbet-app.ru/]Скачать Mostbet[/url]

  Добавление Mostbet просто должен чтобы любителей ставок. Начните приманка приключения с приложением Mostbet с информации о нем ниже.
  Скачать Mostbet

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.