Jan Roast: Ellie Lust

Jan Roos

Mijn emotie bij Ellie Lust zit tussen een hekel en medelijden hebben in. Ellie is namelijk niet alleen ons aangedaan, het is ook haar aangedaan. Haar is door iemand verteld dat ze een echte telvisiecarrière kan hebben. Dat ze genoeg talent en persoonlijkheid heeft om die rol in te vullen. En dat arme vrouwtje geloofde het ook nog. Lust was eerst woordvoerder bij de politie van Amsterdam. Daar vertelde ze dan aan AT5 in een monotone opsomming wie ze zochten. Ook was Lust het gezicht van Roze in Blauw, een club van potten en poten bij de politie. Dus als er iets over homoseksuelen te bespreken was kon je Ellie ook altijd bellen.

In 2016 werd Ellie gevraagd voor Wie is de Mol? Ik heb dat programma werkelijk nog nooit gezien, want ik heb van nature geen enkele interesse in BN’ers/CN’ers/DN’ers die graag mee willen doen met dit soort shows. De enige reden is namelijk nog bekender worden en hopen op een baantje bij Talpa. Het zal mij worst zijn. Dus ook Ellie’s deelname is aan me voorbijgegaan. Maar zoals dat gaat met mensjes die opeens in de supermarkt herkend worden steeg de roem naar Lust’s hoofd.

Toen haar politiechef vroeg te stoppen met overal en nergens in panels te gaan zitten weigerde Ellie. Ze was immers een echte celeb geworden. En als er ergens wat diversiteit nodig was en Ali B had een dubbele boeking kwamen veel redacties uit bij Lust, die daar in de klapper onder Lesbie stond. In 2018 barstte de bom. Ze kreeg de keuze politie of televisie. Ze koos voor het laatste en daarom kregen we ‘Ellie op patrouille’ op ons bord. Aan de ene kant hilarisch, aan de andere kant gênant. Ze riep dan heel hard STOP POLITIE! tegen een Boliviaan.

In dit programma ging Lust namelijk op patrouille met agenten in landen waar normaal echt iets gebeurt. In hun uniform liep ze dan mee en deed net of het heel spannend was. Over het algemeen gebeurde er niks. Maar ze maakte er wel wat van. Zo stond Ellie in een voetbalstadion in Zuid-Amerika en vertelde de kijker dat er echt spanning in de lucht hing. De gehoopte rellen bleven uit.

En zoals dat wel vaker gaat met dit soort types is de carrière van Ellie Lust als een nachtkaars uitgegaan. Ze staat nu in de klapper onder de A van Als niemand wil. Sporadisch zien we haar geblondeerde blockhead nog op de buis. En dat is voor iedereen beter. Misschien kan de politie met de hand over het hart strijken en haar weer een baantje geven. Dan is de cirkel gelukkig weer rond.

7 reacties op “Jan Roast: Ellie Lust

 1. Robbie zegt:

  Nou van mij hoeft iemand die televisie verkiest boven het oplossen van misdaden of redden van levens ook niet meer bij de politie eigenlijk. Misschien kan ze een vervoersbedrijf oprichten ofzo met Fred Teeven…

  0
  0
 2. Donald Trump zegt:

  Goede samenvatting van zaken. EL is de zoveelste nikskunnende, over het paard getilde, BN’er die haar roem te danken heeft aan zaken die weinig met meritocratische beginselen te maken hebben.

  What’s new under the sun…

  0
  0
 3. Arie Boosma zegt:

  Heel bijzonder dat als je niks kan dat je dan je knusse melkert-baantje bij de overheid stop zet.

  Het was haar blijkbaar naar het hoofd gestegen.

  Arme arme Ellie!
  Hopelijk kan ze nog een Wajong aanvragen.

  Groeten kwaaie Arie.
  Peace and love!

  0
  0
 4. Zieke Miep zegt:

  Bij het politieagentje spelen in verre landen geloofde echt niemand haar, behalve zij zelf. Ellie, ga terug de kast in zou ik zeggen, en neem een paar stevige dildo’s mee, en val de rest van de wereld niet meer lastig.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.