Jan Boskamp tekent nieuw contract bij Veronica Inside

boskamp

De vleesgeworden bamischijf Jan Boskamp, misschien wel de laatste Echte Nederlander, tekent weer voor een jaar bij.

We weten niet hoe lang Veronica Inside nog leuk blijft, hoe lang Derksen nog leuk blijft, of hoe lang het 3d-montuur van Gijp nog door de deur past. Wat we wel weten is dat Boskamp ook het komende jaar nog schouder punches blijft uitdelen. Lekker man.

18 reacties op “Jan Boskamp tekent nieuw contract bij Veronica Inside

 1. Lexxus zegt:

  We hacken een zwarte vrouw, we filmen haar stiekem en dan zetten we haar op Netflix. Zonder dat die vrouw hier iets vanaf wist. Nu hangen wij allemaal, want we zijn allemaal vastgelegd bij de politie. Ik ben een vieze zwarte dikke hoerenzoon die niks te doen heeft in mijn leven. Alles gaat op onze dochters komen. Wacht maar. We laten Beckie Boss rapjes maken en nog meer 101 Barz rappertjes omdat we te laf zijn om naar je huis te komen, We zijn allemaal uitgenodigd maar geen van ons komt naar jouw huis toe. We zijn te schijterig. Daarom word er allemaal op ons geschoten, krijgen we klappen, haten mensen ons en worden we als oplichters bestempeld. 0fux had ik overgehaald om die vrouw lastig te vallen en nu hij erachter kwam dat ik helemaal niet achter hem stond en ik Ismael Ilgun geweldig vond, ging 0fux snel doen alsof hij voor die vrouw was. Maar die hoerenzoon wilt zo graag geliefd worden bij onze neppe game dat uiteindelijk hij afgelopen gewoon echt letterlijk met alles zijn straf heeft gekregen. We haten allemaal op elkaar en we doen alsof we een team zijn, maar ondertussen geven we allemaal fireshots naar elkaar toe. Geen van ons heeft iets bereikt en zal nooit iets bereiken.

  0
  0
 2. Just B zegt:

  Ik stalk en hack een dame uit mijn stad voor deze mensen: Anika , Adil, Roxan, Bianca, Angelo, Jeremy en nog meer losers en hoerenzonen, waarvan die vrouw niet eens weet wie wij zijn. We zijn nooit met haar omgegaan maar we hebben last van haar. Hahahahhaa Daaraan kan je al zien dat wij ziek zijn in onze hoofden. Kijk maar op facebook en instagram, daar vind je onze hackersclub en wij hacken ook je whatssap zodat we je privacy kunnen schenden en naar instanties kunnen rennen om valse meldingen te maken bij Veilig Thuis en de politie in de hoop dat jouw kind word afgepakt. Nu ons dat niet is gelukt, balen we allemaal, maar gaan we met een paar politie agenten waar we mee bevriend zijn jou lasteren in jouw buurt, we zorgen ervoor dat die gajes in jouw straat jou en je kind lasti vallen en wij denken dat we hiermee weg komen.

  0
  0
 3. Cees Pol zegt:

  Verschrikkelijk. Hoe die man ooit trainer van Anderlecht is geweest.
  Holle frasen als ” Die kleine die kan ballen” of ” je kan een klap voor je muil krijgen”.
  En dan een baal geld incasseren.
  Als hij blijft, blijf ik niet langer kijken. Wat een leeghoofd.!!

  0
  0
 4. Willem Werphengel zegt:

  Het is lang geleden dat we om hem hebben kunnen lachen. We koesteren die momenten en hopen dat het misschien weer terugkomt.

  0
  0
 5. Caren zegt:

  I’m amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s both educative and amusing, and without a doubt, you’ve
  hit the nail on the head. The issue is something that too few people are speaking intelligently about.
  I am very happy I came across this during my search for something concerning this.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.