Instagram

Jaimie Vaes reageert op kritiek Rob Goossens: ‘onnodig onzeker gemaakt’

Jaimie Vaes reageert op kritiek Rob Goossens: 'onnodig onzeker gemaakt'

Rob Goossens reageerde vol onbegrip op eendenbek Vaes die medische gegeven van haar kind deelde. Jaimie Vaes reageert op kritiek Rob Goossens. Dat doet ze door een reactie te delen van iemand anders. Zo hoeft ze zelf geen woorden op papier te zetten, want dat is natuurlijk lastig voor haar.

Onnodig medische informatie kind gedeeld

Jaimie Vaes deelde in het interview met glimworm Robbert Rodenburg dat haar zoontje van drie kampt met autisme. Rob Goossens liet weten dat onnodig te vinden om die informatie openbaar te delen. Daar was Rob overigens niet de enige in, want er waren wel meer mensen die het (terecht) onnodig vonden. Wij waren daar ook één van.

Jaimie Vaes reageert op kritiek Rob Goossens

Toch deelt Jaimie Vaes nu op Instagram een reactie van iemand anders om haar mening richten Rob ook even duidelijk te maken zonder dat ze er zelf werk voor hoeft te verrichten. De reactie die ze deelt bevat onder andere: “Are you serious, Rob? Hoe kun je zo stigmatiseren? Weet jij wel wat je allemaal aanricht? Jouw uitspraken zullen in vele Nederlandse woonkamers nagalmen. Niet alleen Jaimie wordt onnodig onzeker gemaakt binnen deze kwestie, maar nog veel meer mensen die in het dagelijks leven op wat voor manier dan ook moeten dealen met autisme.” Wat? Nu draai je de rollen wel heel erg om, hè? Laten we je er even aan herinneren dat Jaimie Vaes zélf aan (inmiddels) 315 duizend kijkers heeft verteld dat haar zoontje autisme heeft. Dat had niemand hoeven weten.

‘De schuld van Rob Goossens dat kinderen niet meer onderzocht worden’

Maar de reageerder durft nog verder te gaan, want hij verwijt Rob zelfs iets groots: “Jij drukte het stigma waar vele ouders doodsbang voor zijn via de beeldbuis even recht in het gezicht van vele kijkers. Hierdoor heb je die ene moeder er wellicht van weerhouden om haar kind te laten onderzoeken en hulp te zoeken.” Huh? Sorry, misschien ben ik niet scherp op deze zondag, maar hier klopt wederom helemaal niets van. Rob geeft enkel aan dat het onnodig was om deze informatie online te delen. Hoe kom je er dan bij dat hij mensen ervan weerhoudt om hun kind te laten onderzoeken? Zucht… Ik word hier weer moe van, hoor.

Nog geen reacties