Uit eerste hand

Jaimie Vaes blijft op Ibiza

Jaimie-Vaes

In de totaal oninteressante reallifesoap ‘Jaimie Vaes: In The Vaes Lane’ heeft de boksbal van Lil’ Kleine laten weten op Ibiza te gaan wonen met hun kind. Dus dat andere kleine mannetje van haar moet alleen verblijven in Amsterdam. Nou ja, wordt ie groot van.

“Het gaat goed, maar ik neem wat tijd voor mezelf. Ik ben af en toe nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen. Of dat weggaat, weet ik niet. Maar voor nu is het goed. Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met Lío. Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig. Ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza.” Mooi, wij kunnen ons ook geen betere plek wensen voor dit soort lui dan Ibiza. Nu nog laten afzinken.

Over de bewuste avond dat ze met een wijnfles klappen kreeg zegt ze: “De avond zelf was gezellig. Het was een leuke opening, het is alleen niet zo leuk geëindigd voor ons. Ik vind het heel jammer dat heel Nederland kan meegenieten van de minder leuke kant van mijn relatie, maar dat is nu eenmaal de keerzijde van de medaille. Als we nu een break nemen en mensen gaan speculeren, dan is dat maar zo. Het is tijd voor verandering. Daar heb ik nu behoefte aan.” 

Nog geen reacties