Jade Annaaaaaaaa meer dan een vrouw

Dat klopt, namelijk een verwend meisje van 17. “More than a woman” schrijft het wicht. Hahahaha. Mag ik even lachen. Wat ben je dan meer dan een vrouw? Het minderjarige over het paard getilde speledingetje van Gio de Grindtegel. Nou nou nou, wat een verdienste.

En wat dat is dat nou eigenlijk voor een statement: ik ben meer dan een vrouw. Nou jeetje, wat knap. Ik ben ook meer dan een man. Klopt. En nu? Zie je het voor je dat een kerel (jongetje in dit geval) een moeilijke foto van zichzelf plaatst met de tekst “more than a man”. Hij zou levenslang worden uitgelachen.

147 reacties op “Jade Annaaaaaaaa meer dan een vrouw

   • Donald Trump zegt:

    Oh ja daar heb je gelijk in. Maar dat golddiggen van d’r is nog één van haar minder erge mankementen. De attitude van die griet is al helemaal om van te kotsen. Hebben we geen betere naam?

    5
    0
  • Giovanni zegt:

   Tja is een heel knap meisje ( is geen eigenschap maar kadootje moeder natuur) good looks sells blijkt maar weer…..zij heeft alleen zorg te dragen voor leuke kleertjes en de rest gaat vanzelf…..en Gio weet dat hij gebruikt wordt want dat is pas n verveeld ventje…met z’n tegen Jada…ja maar ik heb meer geld dan jij. Daarmee even laten weten dat ze genoeg reden heeft om te blijven….en haar klein houden. Alsof zij degene is die blij moet zijn dat ze Gio heeft….waar blijft z’n baard in de keel nou?
   Sukkeltje

   0
   0
 1. Gioooo Lactose Intolerantie zegt:

  Gio is een beetje onzeker heb ik het idee.
  Waarom zou je anders aan de halve wereld inclusief haar moeder vragen of ze een golddigger is? Wat verwacht hij dan!?

  Dat die ma zegt ja mijn eigen dochter is inderdaad golddigger. Immers het antwoord weet hij al. Hij zoekt bevestiging.

  1
  0
 2. Jada Annemiek zegt:

  Jada Anna is meer dan een vrouw. Om u tijd te besparen som ik het even op: golddigger, hoe.r, lui, verwend nest, arrogant, irritant, dierenmishandelaar, dom, nietsnut en gratis spullen en vakanties

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.