Entertainment

Jade Anna van Vliet met nieuwe lover gespot bij AZ – sc Heerenveen

Jade Anna

Jade Anna is met haar nieuwe lover gespot bij de wedstrijd AZ - sc Heerenveen. Dat leren de Instagram Story’s ons. Ook een fotograaf was de beroerdste niet en maakte een foto van het stelletje.

Jade Anna van Vliet met nieuwe lover gespot bij AZ – sc Heerenveen

Deze week kwam RoddelPraat al met de scoop dat Jade Anna een nieuw vriendje heeft: ene Bryan Koster. Hij is de zoon van de commercieel directeur van AZ. Jade Annaaaaa hoeft zich dus opnieuw geen zorgen te maken over haar financiën. 

Een bericht op Instagram met de tekst ‘Gio Latooy heeft op YouTube bekendgemaakt hoeveel euro hij verdiende aan zijn break-upvlog met Jade Anna werd ook geliked door Bryan.

Gio Latooy

Nog niet zo heel lang geleden werd de relatie tussen Gio Latooy en Jade Anna verbroken. “We zijn erachter gekomen dat we beter vrienden kunnen blijven”, aldus Gio. “Een relatie zit er gewoon echt niet in. We zijn vier á vijf jaar geleden begonnen aan een relatie. Het klikte super goed en dat resulteerde in een relatie. Een jaar geleden ging het voor het eerst uit. Dan hoop je dat je elkaar gaat missen en dan kom je in een fase dat je het weer wil proberen. Dat hebben we gedaan.”

De voormalig grindtegel sloeg daarna ene Lynn Hermanussen aan de haak. “Hahaha! We hebben elkaar ontmoet in Frankrijk”, zei Lynn in een vlog van de ex van Jade Anna. “Ik was met mijn management en Gio was voor de lol mee. Het was leuk. Gezellig. Heel onverwachts. We hebben eigenlijk alleen maar gepraat.” Tuurlijk.

Vervolgens reageerde Gio: “Op de één of andere manier hadden we hadden gewoon een hele goede klik denk ik. We wisten niet zo goed wat we daar mee aan moesten. Dus we dachten, laten we vaker afspreken. Dus hier zijn we. En nu gaan we lekker McDonalds eten.”

21 reacties

Harry Nak

Jade Anna is saai. En alle nieuwtjes over haar ook.

Scooby Doo

Hehe, eindelijk is dat kleine meisje van Vliet ontmaagd. Bij Gio lukte het maar niet, zijn miniscule stokje kwam maar niet zijn onderbroekje uit. Gio gaat eerst oefenen met zijn twee eenden omdat hij zelf ook een Duckling is.

Floris W.

Jade houdt van de dierentuin. Eerst een hamerhaai en nu 2 eikenprocessierupsen

Parkiemarkie

We zien Gio graag op ons resort

Sylvie Meis

Kent Jade de Quote 500 niet ofzo, wat moet je met zo’n arme gozer?

Mama van Vliet

Mijn dochter Jada is een St0epH0er

Mark Gillis

We zoeken nog een escortdame voor op een van onze parken. Dus Jade meld je aan

Keesie

hou toch op met dit “nieuws” van dit totaal oninteressante persoontje…

Tja

En alweer hangt zijn gezicht scheef alsof hij een toeval heeft. Je kan veel van Jade zeggen. Maar uiterlijk weegt voor haar niet. Of ze zoekt ze uit zodat ze er zelf met haar lauwe uitstraling nog enigsinds bij afsteekt.

Bryan Koster

Als ik mijn kans krijg spuit ik Jade Anna helemaal vol en daarna begin ik aan haar moeder.

Pim Derrick

Realityfbi doet weer net alsof het een scoop heeft wat een kneus is dat zeg beetje stelen van Roddelpraat.

Vieze Gerrit H.

Droog in de anjer. Anders niet

mark rutte

hou eens op met een doodsimpel hollands schoolmeisje zoveel aandacht geven

Gio

Die jongen moet wel veel meer geld hebben en minimaal 11 cm. Anders was ze wel bij mij gebleven.

Marco B.

Dese goser hebt geen geld domme move jade

Xavi Simons

en dan ook nog bij zo’n nietszeggende club. Ze had bij mij op het snoetje kunnen komen zitten.

k0ster

Gio en Lynn waren allebei een paar weken terug al samen op het feestje van gio zijn vriend Alex. Toch niet zo’n kloppend verhaal dus dat ze elkaar in Frankrijk ontmoet hadden. Of heeft Lynn hem daar gespot en toen heel tactisch haar relatie op tijd verbroken…

Jade ANNA

Over 3 dagen nieuwe vlog online van gio
We zijn weer samen
Clifhanger

Vader bryan koster

Wat een goede zet bryan, beetje aan mij te danken. Je bent echt een lelijke hond en zonder mijn geld was je echt nergens gekomen, dus stel ik voor om haar te delen. Maandag tot woensdag mag jij haar, donderdag tot zondag mag ik dr.

valentijn

dit doet ze allenmaar voor de views

Crahz

Ja hoor, die jongen ziet er uit alsof hij 16 is.