Entertainment

Zus Gio Latooy reageert op ruzie met Jade Anna: ‘Erg jammer’

jade anna melanie latooy

De rel tussen Jade Anna, Gio Latooy en de rest van de familie gaat verder. Het is nu de tweelingzus van Gio, Melanie Latooy, die reageert op de mogelijke ruzie die ze zou hebben met Jade Anna.

De ruzie tussen Jade en Gio

Jade Anna en Gio Latooy zouden na hun breuk ‘vrienden blijven’, maar van dat ‘vrienden’ is er nog maar heel weinig over. Onlangs viel het namelijk veel mensen op dat Jade Gio daadwerkelijk heeft ontvolgd. Ook heeft ze alle foto’s met hem verwijderd. Toch is dit nog niet alles. Ze volgt niet alleen Gio niet meer, maar ook zijn hele familie niet. Ook heeft ze alle foto’s met zijn familie van haar Instagram gehaald. We kunnen ons voorstellen dat je dat hoofd van Gio niet langer op je tijdlijn wil zien en daarom besluit hem te ontvolgen, maar de hele familie? Dan moet er daadwerkelijk iets aan de hand zijn.

Zus Gio Latooy reageert op ruzie met Jade Anna: ‘Erg jammer’

De tweelingzus van Gio, Melanie Latooy, heeft besloten in een vragenrondje op Instagram te reageren om de mogelijke ruzie die zij heeft met haar voormalig schoonzusje. ‘Naar mijn idee zat/zit alles goed tussen ons en is er voor zover ik weer geen ruzie tussen ons’, begint ze. ‘Ik denk nog steeds hetzelfde over haar als dat ik altijd heb gedaan.’

Melanie vindt het in ieder geval heel erg jammer dat ze Jade als trouwe volger is verloren op Instagram, is er toch weer ééntje minder. Maar waarom Jade haar precies niet meer volgt, is ook voor Melanie niet duidelijk. ‘Ik heb echt geen flauw idee wat de reden hiervoor is geweest en ik vind het dan ook erg jammer.’

12 reacties

Der Führer Milco

Where is my wife?!?!!

Gio

Hier is niks van waar!!

Wilco

Mijn moeder zegt dat ik een water hoofd heb, maar dat is niet

Jan Willem (politie vlogger)

Ik wil ze alle bij achter op mijn fiets

John

Zieltje minder op insta scheelt weer centjes

Sander Schimmelpenninck

Hey Melanie Latooy,

Zou ik je mogen dm’en? Dan zouden we een keer een drankje kunnen doen samen. Lijkt me erg gezellig.

Mvg, Sander

Vieze smaak

Ik n*uk ze alle bij in hun arie

Scooby Doo

De gehele familie Latooy is besmet met het manipulator virus van Gio. Gio zelf kan helemaal niets, behalve dan manipuleren.

Teleurstelling

Wat een teleurstelling toch weer allemaal zeg.

Gio

Ik zal de triages ook missen Melanie.

Milko

In 40-45 hadden we een andere naam voor dit soort meiden

Natnek

Boeiuh