Entertainment

Jade Anna is een jaar lang niet ongesteld geworden: ‘Ik zit er niet mee’

Jade Anna

Jade Anna van Vliet is een jaar lang niet ongesteld geworden. Dat vertelt ze in haar nieuwste vlog op YouTube. Volgens Jade Annaaaaa komt dat door haar ex Gio Latooy.

Jade Anna is een jaar lang niet ongesteld geworden: ‘Ik zit er niet mee’

Mevrouw Van Vliet beantwoordt in de video vragen van kijkers, die zich afvragen hoe het écht gaat met Jade Anna sinds haar breuk met Gio. “Ik was nog nooit zo blij om ongesteld te worden”, aldus Jade Annaaaaaa. “De laatste keer was bijna een jaar geleden, vlak voordat onze relatie voor het eerst werd beëindigd. Ik was er heel veel mee bezig. Dat ik dacht: waarom, hoezo, wat is er aan de hand met mijn lichaam dat ik van de ene op de andere dag nooit meer ongesteld ben geworden?”

“De laatste break-up gebeurde in een hectische periode”, vervolgt Jade Anna. “Mijn stresslevel zat echt tot hier”, gebaart ze boven haar hoofd. “Waardoor heel mijn lichaam gewoon op hol sloeg. Ik weet dat ik heel veel kan hebben, maar dit was vanwege alle aandacht iets te veel. Ik heb een muur om me heen, het doet me niks, ik huil er niet om, ik zit er niet mee. Maar het bezorgt me wel een hoop stress.”

Jade Anna: ‘Dat wil ik echt aan jullie meegeven’

De break-up met Gio was klaarblijkelijk behoorlijk pittig voor Van Vliet. “Vooral als iedereen meekijkt”, zegt ze daarover. “Dat heeft mij toch wel heel veel gedaan, denk ik. Ik heb heel veel bij mezelf opgeslagen, waardoor mijn lichaam daar heel erg op reageerde. Nu ben ik blij dat mijn lijf en hoofd zijn gekalmeerd, mede doordat ik leef en laat leven.” Vervolgens heeft mevrouw nog een levensles voor iedereen: “Dat wil ik echt aan jullie meegeven: pas goed op jezelf. Je lichaam kan er echt op reageren.”

29 reacties

Gio

Jade anaaaaaal! Ik nam der altijd in haar reeet

Harry Nak

Janken om de clicks. Wat een triestigheid. Meisje, ga toch bij de Lidl achter de kassa zitten, waar je hoort.

Loiza Lamers

Ik heb daar ook al lang last van

Gennie

Hoe dat komt? Omdat je te weinig eet. Al dit soort insta modelletjes, wil te graag, geforceerd slank blijven. Ten kosten van alles, van daar ook dat ze er niet mee zit.

Gio zelf

Ik deed de pil door je drinken heen toen ik je aantekeningen zag hoe je berekend had hoeveel alimentatie je van mij kon vangen.

Hugo de J. Bloemschoen

Ik wil Jade Anna bedanken voor het nemen van de spreekwoordelijke frikandel. Een beetje nevenschade nemen we op de koop toe. Fijn dat u uw hele leven nog kunt genieten van uw “frikandel”

Ree

Als ik die reedt van zusje en ma Jada Anna zie, dan zit deze spriet op een crash dieet. En ja als je niet eet dan zal je op ten duur niet meer ongesteld worden.

Keith B

Iedere aflevering zijn ze dit kansloze meisje aan het afzeiken. Ga eens voor scoops en niet voor gekopieerde artikelen van Mediacourant.

Bram (geen jongen)

Ach meid. Ik nog veel langer niet. Heb van de week wel in mijn broek gepoept op tv.

Johan Pieters

Mensen hier! Ik ben ervaringsdeskundige met zoveel dochters en vrouwen in mijn leven, mijn advies is zoveel mogelijk kinderen nemen

Melanie Suikerbuik

Bij mij stak er altijd een depressie postcode zijn grote neus in

Peter G

Mij nie belluh

Bruintjes eruit

Vrouwen zijn vies.

Niekie zonder piekie

Het lukt mij ook maar niet, waarom? Geen idee.

IShiro S.

Ware informatie wordt gedrukt, gecancelled en bestraft.. Maar medische desinformatie als deze of van “experts” en politici met financiële motieven… Want ik ken meerdere oorzaken waardoor een vrouw haar voortplanting on hold gaat. Maar door een relatie met een *man”…. Want het is uiteraard xy maar een jochie. Gelijk dit wichie ook niet her verstandelijk vermogen heeft om vrouw genoemd te worden.

Samantha de jong

Nou en. Ik ben een jaar lang uitgewoond

JA555

Jaaaaaaadaaaaaaa Annnaaaaaaaaaa

Neede-Janna

Reuters, CNN, Pravda en Al Jazeera gaan dit nieuws uiteraard publiceren. Want hierop zit de wereld al erg lang te wachten.

Jade is plat

Was ze dus toch zwanger?

Petra

Ben je daarvoor bij een huisarts geweest, stress kan veel doen maar t kan ook een andere oorzaak hebben zoals hieronder beschreven…kom op wat een uitspraak

Scooby Doo

Gio manipuleert elke dag de klok rond. Heeft Jade Anna daar een tik van meegekregen?

Non- binair

Ken Jade Anne nog van school toen al deed zij vieze dingen in het fietsenhok
Ik niet hoor, val op oudere mannen met geld. hihi

Gio latooy

Jongens jongens, even rustig nu. Ik heb inderdaad anticonceptie door Jade’s eten gedaan. Dat kwam omdat ze alimentatie wilde hebben. Nouja eind goed al goed zeggen ze dan

La Toya Claxon

Slim hoor. Geld verdienen met het k*tje.
Met verhalen erover. Broekje blijft aan. Goeie business. Daar loopt geen bloed uit!

O.j.

Was niet te merken in de videos

Ploert

Wat maakt het uit, als je bij mij langsgeweest bent en je bent niet gelijk zwanger….heb je zeker 2 weken de hik!

conormcgregor

ze nam natuurlijk gewoon de pil. leuk grapje van haar. veel mensen trappen erin

Tinm

Word uitgezonden in de gratis xtra.
te vinden bij roddelpraat_TTV on twitch.
“Telegram= roddelpraat3”

Livejasmin

wat een temeijer of hoe je dat ook schrieft.
mijn nivo zit nog lager dan dat van dennis.
komt niet vaak vooooor