Jaap zonder Nek deugt echt

Want een klein beetje deugen is niet meer genoeg. Jaap heeft een liedje geschreven over de oorlog in Oekraïne. Nou dat is al mooi. Maar om het nog even iets sentimenteler te maken liet Jaap zonder Nek zijn zoontje van een jaar of 6 hem inspireren om de kijk van een kind op die oorlog te bezingen.

Want kinderen en oorlog dat scoort, dat weet Japie ook wel.

11 reacties op “Jaap zonder Nek deugt echt

 1. Meer-mastruberen zegt:

  Ik ben geen waarzegger, maar ik denk dat jij geen fan bent? JR is een dik varken en Jaap zonder Nek misbruikt zijn kinderen via social-media voor aandacht, en jij bent een gefrustreerd links-zolderkamerheld-geiten wollen sokken-vrouwtje of -mannetje die vrouwelijke trekjes vertoond en zijn frustratie niet onder controle heeft. Ben jij toevallig Jaap zonder Nek zelf?

  38
  3
 2. Jan-Peter Balkenende zegt:

  Ik scroll tegenwoordig speciaal door naar de commentsectie om die van jou te lezen LOL.
  Verder super website jongens! Tot woensdag (en donderdag)!

  11
  1
 3. Kim nog veel Kötter zegt:

  BN’ers worden echt steeds creatiever in de Oekraïne oorlog tot zichzelf te betrekken. Dacht dat Claudia de Breinaald met haar tasjesactie van Appie en Jumbo al een dieptepunt was. Maar het kan dus nog erger

  5
  0
 4. Timmy zegt:

  Als je het weet ben zonder nek hebt moet je deze zien. Maar wel iets zinnigs te melden. Zingt waarschijnlijk ook een stuk beter. https://m.youtube.com/watch?v=-s4zKMOR6dk
  Dus vanaf nu Jaap kabouternek. Meteen connectie naar de lil pauperkabouter. Want leg de foto’s maar eens naast elkaar en kijk naar die afhangende ooghoeken. Alsof ze van dezelfde spermadonor komen.

  2
  0
 5. Zoutelande zegt:

  Wat is dat toch met al die mensen. Ik ken ze niet en toch zijn het bn’ers . Dan zijn er toch een boel idioten die ze achtena lopen zoals een reu een loopse teef.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.