Ismail Ilgun doorbreekt stilte, gooit screenshots van DM openbaar

ismail-expose

Treiterneus Ismail is weggestuurd bij de VPRO, vernamen we gisteren. Het werd de omroep toch iets te gortig dat hij aan het heulen was met exposers, terwijl hij zelf een docu over dat item aan het maken was.

Op zijn YouTube-kanaal reageert hij zelf op de kwestie, en laat een paar sappige DM’s voorbij komen:

“Het is all good! Ik blijf liever dicht bij me principes en deal met de gevolgen ervan. Ik doe dit werk al 5 jaar, ik ben gegroeid als mens en ik weet dat er niks meer waard is dan tevredenheid met jezelf. Je moet jezelf in de spiegel aan kunnen kijken en trots zijn, dat ben ik. Dit programma zou zes weken te zien zijn en erna vergeet iedereen het weer, ik zelf moet leven met mezelf. Dat doe ik nu met vrede want ik weet waar ik voor sta en wat ik wil. Niemand krijg mij uit de weg, geven mensen mij geen podium? Dan creëer ik die”

Ilgun weigert ondanks verschillende verzoeken de video te verwijderen en zegt door te gaan met zijn YouTube-kanaal. Hij wil voortaan onafhankelijk zijn. Nou, we zien je op Backme, Ismail!

11 reacties op “Ismail Ilgun doorbreekt stilte, gooit screenshots van DM openbaar

 1. Arie Boosma zegt:

  Hopelijk heeft hij zij wajong nog niet opgezegd.

  Als hij het op eigen kracht moet verdienen zal hij verhongeren.
  Zelden zon nietszeggende nitwit gezien op televisie.

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Neem het niet graag op voor Ismail, maar wat ik voorbij zie komen van Asma komt ook niet bepaald professioneel en zelfs hatelijk over….

  0
  0
 3. Allochtoon zegt:

  Haat tussen Asam en Ikgun. Heeft BAAS Jan toch gelijk. Zolang er haat is tussen moslims onderling, heeft het westen niets te vrezen.
  (Zie interview salehdib en BAAS Jan)

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.