IrisQueen brengt een #1 hit uit

De eerste vraag die ik me stelde toen dit uit kwam was: “wie?”. Persoonlijk heb ik namelijk geen enkel flauw idee wie dit is, maar één ding weten we wel zeker: wat is er weer een bak stront over deze wereld leeg gekieperd.

We wisten al dat rapper Sjors het met halve vrouwen deed, maar nu lijkt hij zich om te hebben gebouwd tot vrouw, want ik kan me niet voorstellen dat er meerdere van zulke totaal gestoorde personen op deze wereld bestaan.

Gelukkig is de video gefilmd met een aardappel, want deze gore kwarktassen had je ook niet in HD willen zien. Alle gekheid op een stokje: als dit echt is, is het eigenlijk heel erg zielig…

30 reacties op “IrisQueen brengt een #1 hit uit

 1. Referendum Glanerbrug zegt:

  Alle stemmen zijn geteld. Uitslag van het referendum Dennis is geen hetero, 89% van de stemmen. Marcel is ook geen hetero. 94 % van de stemmen. Familieleden mochten niet meestemmen dat is dus ongeveer het halve inteeltdorp.

  4
  5
 2. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken dat 56% van alle dikke vrouwen Yvonne heten, 24 % heet Ingrid, 10 % Melanie en 10 % heet Henk (teminste zo word ze vaak door haar collega’s genoemd)

  5
  3
 3. Arend zegt:

  Ik begrijp niet dat Iris zoveel aandacht krijgt overal… Dit kind spoort echt niet! De liedjes zijn onwijs slecht, haar ‘optredens’ slaan nergens op. Stop making stupid people famous.

  11
  0
 4. Persbureau Athene zegt:

  Scoop: Jan Roos is overleden na door een groot aantal n3g3rs te zijn verkracht in de Griekse gevangenis. N3g3rlullen staan er om bekend flink zeer te doen in een maagdenanus, hoe dik iemands reet ook is.

  1
  11
  • Security Kalisperma Hotel zegt:

   In ons hotel hadden wij ook al last van Jan en verschillende donkere jongens. Ze zaten elkaar achterna in het zwembad en Jan werd overal betast.

   0
   6
 5. Anti Alles zegt:

  Waarom kan je hier geen reacties meer plaatsen?? het wordt steeds triester met deze site. Ze beginnen steeds meer woorden en zinnen te blokken. Zielige bende.

  2
  6
 6. Fakenews inzake de dood van Roos🐷 zegt:

  De plotselinge dood van Roos is fakenews. Morgen zouden de vlaggen in Bergen gehesen worden. En zou de glasbak gerestaureerd worden. Jammer jammer

  2
  9
 7. Fitz Gerwitz zegt:

  Ach, ach, ach, wat een reacties allemaal weer. En allemaal van lafbekjes die te schijterig zijn om zelf een video op te nemen.
  Gewoon lekker je ding blijven doen, Iris!

  3
  2
 8. Jaquelien zegt:

  Lekker positief weer!

  Deze meid werkt keihard.

  Is real qua lijf en leven en dat waardeer ik tien keer meer dan die plastick vrouwen overal.

  Als famke dit had uitgebracht was het allemaal prachtig !

  2
  2
  • Ingepinge zegt:

   “Als Famke dit had uitgebracht was het allemaal prachtig” Op RP?? Geen fan ofwel? En ze werkt kei hard.. Waaraan?? Aan de afbreuk van het respect voor haar ja!

   1
   1
 9. Ingepinge zegt:

  OMG.. wat heb ik net zitten kijken man??!! Wat een onwijs vies smerig lijf mensen!! Als die bikini uitgaat zwieren ze 6x om dr knieeen.. Excuse me.. effe kotsen nu.. Gatverdamme.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.