Instagram-bimbo bang voor vaccinatie: ‘Grotere cupmaat door Pfizer’

olivia

Ah, als we daar Olivia Talar niet hebben. U kent haar niet, wij kennen haar niet, maar met 240.000 volgers op Instagram is ze schijnbaar toch iemand die er toe doet in het dieptreurige influencerwereldje.

Olivia is voornamelijk bekend vanwege haar voorgevel en deelname aan Ex on the Beach. Geeft verder niets, iedereen maakt wel eens fouten. Maar waag het niet om haar weg te zetten als inhoudsloos. Olivia doet namelijk haar eigen onderzoek en is er zodoende achtergekomen dat die vaksienaasies van tegenwoordig niet helemaal pluis zijn. Pfizer geeft je namelijk dikkere memmen. Tot wel twee cupmaten groei!

Laten we met z’n allen hopen dat deze complottheorie gewoon waar is.

12 reacties op “Instagram-bimbo bang voor vaccinatie: ‘Grotere cupmaat door Pfizer’

 1. Droeftoeter zegt:

  Wat heb ik toch een tyfushekel aan die kutgrietjes! Het enige wat deze meiden kunnen is erotiek verkopen. Je lichaam als verdienmodel, niets mis mee maar kom er dan ook voor uit en verkoop jezelf op andere plekken dan Youtube! Was het een lelijkerd met tietjes als theezakjes en tepels als gevulde koeken dan had ze geen volgers, ook al had ze humor alsof het een vent was.

  Al deze vloggerinnen zorgen ervoor dat vrouwen meer last krijgen van seksisme. Door altijd en overal je pruim, tietjes en kont te promoten als laaghangend fruit creëer je een sfeertje van normvervaging. Vrouwen zouden, in plaats van hun voorbeeld te volgen, deze typetjes volledig moeten afbranden!

  4
  0
  • Correct en tevens juist zegt:

   Helemaal mee eens mooie droeftoeter! Social media verpauperd de gehele samenleving. Zeker de jeugd van tegenwoordig lijkt minder breed ontwikkeld oftewel komt dommig over. Zeker als ze ook nog eens denken dat het stoer is om te praten als iemand met een migratie achtergrond man man man…..wat een niveau….

   3
   0
 2. Natasja Froger zegt:

  Dennis of Jan, als jullie dit zien ik heb een miss nieuwe scoop. Het gaat ook over ex on the beach.. Jørney is namelijk zwanger van Odim die ze heeft leren kennen via dat progamma, ze zijn nu uit elkaar ofz er staat een video over op YouTube. Weet niet of dit zodanig belangrijk nieuws is dat dit op de site kan, maar dan hoeft Jan niet over Wilfred en zn vrouw te schrijven 🙂

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.