Uit eerste hand

Ilse de Lange reageert op vermeende affaire met Jeroen Rietbergen

ilse-de-lange

Het gerucht ging dat Ilse de Lange en Jeroen Rietbergen met elkaar hadden liggen wippen en krikken terwijl Jeroen gewoon een relatie had met Linda de Mol. Jeroen ontkende het richting Linda al, maar Ilse reageert er nu voor het eerst op.

RTL Boulevard interviewde haar gisteren en vroeg allereerst of ze het Voice-schandaal al een plekje heeft gegeven. Haar antwoord hierop was: “Ik ben denk ik gewoon net als iedereen die dat nieuws tot zich heeft genomen toen, weet je wel. Dat was natuurlijk een enorme shock.” Totaal oninteressant antwoord, natuurlijk. Wel hoopt ze dat The Voice weer terug op tv komt.

Het ligt weer aan de juicekanalen

De verslaggever van RTL Boulevard steekt dan heel slim de vraag over Jeroen in. Hij vraagt: “Het lijkt me ook best wel vervelend dat jouw naam dan ook wordt genoemd door die juice channels enzo en dat soort dingen. Dat het in een adem wordt genoemd met Jeroen Rietbergen. Hoe ga je daarmee om?”

MAAR DAN wordt er geknipt in de montage, waardoor we haar eerste reactie hierop niet kunnen zien. Erg flauw dit! Het antwoord wat ze dus ‘had mogen geven’ is: “Ja, ik neem dat niet serieus als ik heel eerlijk ben.” En dan ligt het schijnbaar weer aan ons: “Ik ben ook blij dat reguliere media zoals jullie dat ook niet serieus nemen, want een verdienmodel van zo’n juicekanaal is reuring en hopen dat je reageert.”

De grap is wel dat precies dat ook hetgeen is wat er nu gebeurd. Boulevard vraagt namelijk ook gewoon naar de vermeende affaire en ook daar reageert ze nu geïrriteerd op, op beeld. En het doel van RTL is dan ook echt reuring en hopen op een reactie, maar goed… zucht.

Conclusie: het is gewoon gebeurd

Ook vanwege de knip in de montage, de geïrriteerde reactie van Ilse en het feit dat haar antwoord uit één iets te simpel zinnetje bestaat, doet ons zeker wel vermoeden dat de geruchten gewoon waar zijn. Ilse en Jeroentje hebben gewoon lekker liggen ballen, hoor!

Nog geen reacties