Uit eerste hand

‘Ik ben zes weken lang élke dag met Eloise van Oranje bezig’

Eloise van Oranje

Patrick Janssen is geobsedeerd door Eloise van Oranje. De coach is namelijk ‘zes weken lang élke dag’ met de grafinfluencer bezig. Wel met de goede bedoelingen.

‘Ik ben zes weken lang élke dag met Eloise van Oranje bezig’

Net als vele andere ‘BN’ers’ moest Eloise van Oranje zich ook wagen aan een omstreden afslankmethode, waarvoor mevrouw eerst even 2,5k af moest tikken. Daar kreeg ze veel kritiek op, want het is toch algemeen bekend dat je gewicht verliest als je minder calorieën consumeert dan je op een dag verbrandt? “Wij bieden een cursus-, trainings- en coachingstraject aan waarin we mensen uitleggen hoe het lichaam werkt”, aldus Patrick Janssen. “We kunnen elke dag de vorderingen van onze deelnemers uitlezen. Hierbij kijken we iedere dag naar het resultaat van de inspanning. Ik ben dus zes weken lang élke dag met je bezig, en daarom is het wat kostbaarder.”

Hoeveel kilo is Eloise van Oranje eigenlijk afgevallen? “Ze is ruim zes kilo kwijt in zes weken”, aldus Patrick, die uitlegt dat hij ook coach was van Isa Hoes, Heleen van Royen en Halina Reijn.

Alcohol

Het fitnesstraject betekende ook geen alcohol meer voor Eloise van Oranje. Daar baalde ze natuurlijk van, zo vertelde mevrouw eerder aan Glimworm (Robbert Rodenburg) in de podcast Maandag Klaagdag. “Ik mag pas drie jaar drinken en heb echt even getwijfeld of ik dit wel wilde doen. Ik dacht echt: ik ga dood. Maar tot nu toe gaat het goed. Ik heb geen één keer gedronken in zes weken. Maar ik ben wel een paar keer uiteten geweest. Maar dan gewoon bewust nadenken over wat je kiest.”

Reacties

Op Instagram plaatste Eloise van Oranje een bericht over haar fitnessavontuur. ‘Did it, Done it, Liked it, Loved it. DAG ÉÉN’, schreef ze erbij. Uiteraard kreeg ze veel haat. Zo schreef ene Sch: ‘Discutabele afslank methode is helemaal niet nodig. Je bent al slank en je leeft gezond.’ Gea Boelens reageerde: ‘Wat een belachelijke prijzen! 1000 euro voor “zelfstudie”. Om je kapot te schamen.’ Ene Glen laat tot slot weten: ‘Serieus je bent al harstikke slank, waarom moet je mager worden??’

18 reacties

Wil

Hebben jullie autisme ?

Marieke Elsinga

Waarom hebben jullie het NOOOIT over mij ???

luciferhoutjes tellende kindje van ....

zoek je lotgenoten om het erover te hebben Wil ?

Harry Nak

Zo zie je maar weer, dat je uiterlijk er niet toe doet om toch carriere te kunnen maken als influencer.

Won Yip

Mag ik jullie moppie van de week zijn boy`s ?

Floris Wyers

Weet iemand een goeie gay sauna ?

Peter Ludolf

Meinen beste freund Floris , ich und meine understützer gehen immer zum Der Boiler in Berlin. Wunderbar diskret in gruppen mit handtüchern wedeln .

Floris Wyers

Ik ben ook al 6 weken lang iedere dag met mezelf bezig. De vellen hangen er aan

Robbert Rodenburg

Yes, ik word weer genoemd.

Max hardcore

Ik zou haar wel een keer willen fisten .

G. Hofmans

Ik ben jarenlang met de oranjes in de weer geweest. Heb ze van hoogstaand advies voorzien en dat laatste is algemeen geprezen in zowel binnen alsmede buitenland.

Masturberen

Jaaha het is me toch wat allemaal hé, als je met de waarheid wordt geconfronteerd?!

Willem Oltmans

Lang leve oranje

Natnek

Paardenbek

Raven van dorst

Hee Eloisa ik kan je veel beter jou tot een koninklijk hoogte punt brengen met mijn tong. En je valt er ook nog van Af!

Oos Kesbeke

Eloise mag wel eens op mijn augurk komen zitten.

Heinrich

Laat de treinen weer rijden de wagonnetjes richting de ovens laat het derde rijk weer opbloeien meine freinden… laten wij ons ontdoen van het onkruid het smet op het menselijk ras laten wij de kampen weer openen…. Wees wijs de 22e stem PVV

O.J.

Hij is dus op dezelfde toer als Jan