Entertainment

Igone de Jongh: ‘Wat heb ik eigenlijk te klagen? Een beetje liefdesverdriet…’

Igone de Jongh

Igone de Jongh voelt zich beter dan twee maanden geleden. Dat vertelt de ex-vrouw van Thijs Römer in een uitgebreid gesprek met De Telegraaf. Het acteurtje werd veroordeeld wegens online zedendelicten. Ook bleek meneer meerdere affaires te hebben gehad.

Igone de Jongh: ‘Wat heb ik eigenlijk te klagen? Een beetje liefdesverdriet…’

“Hoe donker het om me heen ook wordt, ik blijf toch naar het licht kruipen”, aldus Igone de Jongh. “Net als velen van ons doen. Ik vind het heel lief dat mensen zich realiseren dat ik een heel zware tijd heb. Maar momenteel zeg ik liever ’heb gehad’. Het is nog moeilijk, maar al vele malen minder dan een paar maanden geleden. En als ik zie wat er allemaal in de wereld gebeurt en waar anderen doorheen gaan… Wat heb ik eigenlijk te klagen? Een beetje liefdesverdriet. Daar kom ik wel overheen. Het is niet makkelijk, maar mijn ellende is wel relatief. Ik mag doen waar ik ontzettend van hou.”

Kennelijk heeft Igone de Jongh een ‘lichte woonkamer’ met een gezellig gevulde hondenmand. “Ik heb een fijn nieuw thuis. En mijn kinderen zijn gezond”, legt de ex van Thijs Römer uit. “Dansen is voor mij altijd troostend geweest. Als kind was ik heel erg verlegen. Dansen was een manier om toch mijn gevoel te kunnen uiten. Nog steeds helpt het me tot de kern te komen. Ik dans liever dan dat ik een goed gesprek voer.”

‘Alleen al de gedachte aan een relatie met iemand vind ik doodeng’

In gesprek met het ‘Winterboek van &C’ liet Igone de Jongh onlangs weten hoe de periode na de rechtszaak van Thijs Römer voor haar was. “Ik heb ook wel echt dagen dat ik alleen maar onder mijn dekbed lag, hoor”, legde mevrouw uit. “Ik heb zo vaak gedacht: wanneer worden de dagen minder? Wanneer komt er rust? Ik moet in ieder geval niet denken aan een nieuwe relatie. Alleen al de gedachte aan een relatie met iemand vind ik doodeng. En ik vraag mij af of ik ooit weer iemand ga vertrouwen en mij vrij kan voelen bij een ander.”

6 reacties

Nico ( Eigen huis in puin )

Leuk die lichte woonkamer maar hoe ziet de rest van het huis er uit

Alex Soze

Mijn rijbewijs is ongeldig verklaard, Heftig man.
Bedankt politie Grongen

Natnek

Nou nou, wat interessant zeg!

Winkel

Naast haar relatie is ze zo te zien ook gestopt met eten.

vadervanjeroentje

een van mijn zoonliefkes heeft nog nooit een liefdesdrama gehad beseftedah Igoneke grieks wijfke

vadervanjeroentje

alex is een lopend drama maar heeft helaas wel vriendinnekes gehad ooit