Iedereen haat Koen Kardashian

Het is crisis in Net-niet-land’. In de nieuwe Videoland documentaire ‘Please Hate Me’ praten mensen die alleen zichzelf BN’er noemen over onine haat. Maar nu is er trouble in paradise, want de deelnemers haten elkaar nu ook weer en zetten dat online. Een soort B-artiesten burgeroorlog.

Het gaat om grootheden als Fabiola, Volkers, Christina Curry, Koen Kardashian en Laura Ponticorvo. De eerste is heel erg boos op snuifdoos Koen omdat die liever niet met vunzige Fabiooltje in een docu zit. De Groningse escort reageert aangebrand.

Nog twee mensen zijn heel boos op Koen door zijn uitspraken over dat er nogal wat paupers in de documentaire zitten. Wat grappig is voor een junk. Wie dit zijn mag Jozef weten.

11 reacties op “Iedereen haat Koen Kardashian

  • Charles S. zegt:

   Maar Koen is toch een complete faalhaas, doe normaal!
   Ga nou na:
   Deze Koen de Kneus speelt schandknaap voor een paar lijntjes witte snuif en hangt een beetje rond met prostituees en wannabe crimineeltjes als Jorik S en bietst geld van die mensen en hij is medeplichtig aan het verdonkeremanen van de dooie hond van Jorik en Jaemie en zelfs dat kon hij niet goed want binnen twee weken werd het een groot schandaal. En dichten kan die ook niet (hij kan geeneens foutloos schrijven) bovendien was het kinderachtig en afkicken kan hij ook al niet, eigenlijk kan hij dus helemaal niks. En hij ziet eruit als een mislukte Barbie. Wat is daar zo leuk en vlot aan?

   37
   4
 1. Robbie zegt:

  Deze mensen zien gewoon juist in alles haat omdat ze zich zoooo belangrijk vinden. En ik heb mezelf weleens laten vertellen dat humoristische mensen vaak intelligenter zijn dan mensen zonder humor, dus ook daar kan het mis gaan. Zie nou niet bepaald volk waarvan ik denk, die zou zomaar eens de slimste mens kunnen winnen/worden…….

  20
  0
 2. Sanatorium Zonnestraal zegt:

  Het is flink crisis als ik die koppies zo bekijk 😄 😆 en die crisis wordt duidelijk veroorzaakt door de bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg.

  Dit volk is geestelijk helemaal verknipt en onbereikbaar voor de realiteit..

  Ga maar na.
  Welk normaal mens wil er zo bijlopen?
  Dan heb je toch de verkeerde rolmodellen uitgekozen lijkt mij?

  31
  0
  • Sanatorium Zonnestraal zegt:

   Die bezuinigingen leiden tot niets.
   Als die typetjes hadden tot hun 23ste onder bewind gestaan van professionele opvang voor jong-volwassenen dan hadden ze nu een schooldiploma en een stabiele basis..
   Maar blijkbaar dachten ze allemaal na het zien van een paar andere youtube-vloggers dat ze wel snappen hoe de wereld in elkaar steekt.

   En dan krijg je dit:
   Het circus met horrorclowns.
   Apies kijken op YouTube.
   Freakshows met verbouwde gezichten

   Als deze jonge kerels opgroeien in de waan dat ze een beter leven kunnen leiden als ze tieten hebben dan heeft de geestelijke gezondheidszorg op een cruciaal moment gefaald.

   22
   0
 3. Uitdelengteofdebreedte zegt:

  Videoland biedt duidelijk kwaliteit. We zitten als Nederland toch maar mooi opgescheept met al die mafketels. Voor Videoland zijn al die aandachtszieke mafketels wel aantrekkelijk. Die vullen de zendtijd voor freakshows voor een habbekrats.

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.