Hypocriet PowNed heel erg tegen Hilversums matras

Soms verwacht je dat die k*tomroep van Dominique Weesie (walgelijke man) even zijn smoelwerk houdt. Gewoon omdat het niet helemaal het onderwerp is waar jezelf iets over moet gaan zeggen. Maar nee hoor, PowNed is net zo ruk als de rest, dus gaan ze ook even roepen hoe slecht het is dat mensen met een machtspositie zich seksueel opdringen aan ondergeschikten.

Op de website van de omroep gaat het over “de smeerpijperij bij het programma The Voice of Holland”. “En dit is vast nog lang niet alles. Wij zijn reuze benieuwd (en ook een beetje huiverig) voor wat nog komen gaat.” Nou, zullen we eens bespreken dat de getrouwde voorzitter van PowNed de autocue mevrouw lag te wippen? Want Annemiek zonder Lippen was gewoon in dienst bij Weesie toen ze zijn minnares werd. Ze had dat baantje aan hem te danken. Ook niet helemaal fris, vind je niet. En nu we het er toch over hebben. Dezelfde Weesie en Annemiek deden triootjes met redactielid Vera, die na bewezen diensten opeens ook programma’s mocht presenteren. Dat stinkt ook nogal naar seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dus ik zou nu maar even dimmen.

30 reacties op “Hypocriet PowNed heel erg tegen Hilversums matras

  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   Dit gebeurt met wederzijdse goedkeuring, maar desondanks fout. Een goede presentator maakt immers geen kans omdat Vera haar kutje uitleent aan de directeur. Ik betaal belasting om goede presentators goede programma’s te zien maken, niet om een maîtresses te financieren.

   39
   2
   • Dwight zegt:

    Ben ik met je eens. Maar dat is vriendjespolitiek of nepotisme. Niet seksueel grensoverschrijdend gedrag. En dat is wel waar het nu bij the voice omgaat en is absoluut niet hetzelfde, zoals het stukje beweert.
    Hier wordt iets met de haren erbij gesleept om maar iets vervelends over powned en dominique weessie te zeggen.

    1
    10
 1. Robbie zegt:

  Ach die vent neukt neukt alles. En dat hebben Dennis en Jan al gezegd. Dus hij moet ook gewoon zijn bek houden want dit is natuurlijk om zo politiek correct mogelijk over te komen. Maar de ‘stukken stront’ zoals hij het noemt is net zo erg. Echt jonge ik wil zo graag leuke opmerkingen lezen, maar dat gaat zo niet lukken. Hebben jullie HLF8 gezien, dat was helemaal om te kotsen…….

  15
  1
 2. The Bradge zegt:

  Dit is precies de reden waarom ik mijn youtube kanaal ben begonnen. Ik wilde eigenlijk bij de TV gaan werken zodat ik ook een keer ontmaagd zou worden. Maar daar wilde ze mij niet hebben. Hopelijk gaat het er een keer van komen, dat iemand mij gaat ontmaagde in ruil voor publiciteit op mijn youtube kanaal.

  3
  8
 3. Ahmed zegt:

  Vraagje aan Jan en Dennis: Misschien net als Tim “BOOS” Hofman even een oproepje doen over slachtoffers van Dominique W… denk dat het nu het moment is om op de #metoo in het NL’se medialandschap trein te springen. Flink opschudden dat matras zou ik zeggen, want als de helft van alle roddels waar is dan zal 2022 het jaar zijn waarin we Covid de baas worden en waarin we een volledig nieuw medialandschap hebben gekregen.
  Heerlijk eindelijk weer echte vrije denkers aan het woord dat is lang geleden dat er echte journalisten een geweldige column schreven zonder een ingeprente mening te moeten verkondigen van de gevestigde orde. Gewoon weer eens een geweldig stuk waar je echt over na moet denken, dat je nieuwe inzichten geeft. Je verder helpt in persoonlijke ontwikkeling omdat je potverdorie zelf moet nadenken in plaats van hapklare brokjes wordt gevoerd.
  Jan gaf het voorzetje al een beetje, luister naar de MISCHA! podcast… Dit mist in de huidige samenleving…

  Dan is al dat woke toch nog ergens goed voor geweest, namelijk het uitroken van neppers, wannabe’s mee lopers en mooi praters.

  9
  3
  • Steven zegt:

   Tjonge, wat een hoop samenhangende zinnige dingen mán!
   Dat zie je niet vaak hier!
   Yes! Dat dit het jaar wordt van vernieuwing en dat we van die oude mastodonten verlost worden.
   Dan is covid tenminste nog ergens goed voor geweest

   0
   0
 4. Dikke zegt:

  Hallo luitjes!

  Voor een online animatieserie zoek ik mede enthousiastelingen die meehelpen met grappen schrijven, stemmen inspreken en/of animeren/illustreren. Denk aan het niveau Southpark meets Lucky tv meets Roddelpraat.

  Wie heeft er zin om met mij (ervaren animator, schrijver en voice-over artiest) samen te werken aan dit project? Het doel is om, in het begin, 1 keer per twee weken een aflevering te produceren en online te plaatsen.

  Stuur een bericht als je interesse hebt dan doen we een kennismaking!

  [email protected]

  3
  3
  • Paardenlul zegt:

   lol, en daarna gaan we naar een speciaalkamertje, en alles voor betere geluiden en het echter te laten lijken…and you make me famous…..

   6
   0
 5. VerzinZelfIets zegt:

  Niet eens een triootje met Rutger Castricum. Hoeft die geen tegensprestatie te leveren voor die miljoen euro per jaar? Behalve een paar hofbar programmaatjes.

  1
  2
 6. Spiegel zegt:

  Zo heb ik ook jonge meiden in de uitzending van roddelpraat gezien. Die waren daar volgens jullie om hun aantal volgers op social media uit te breiden, maar Dennis heeft er daarvoor/na wel een paar wipjes op gedaan. Dat lijkt mij ook niet helemaal fris.

  3
  3
 7. AT5 voorlees Merel zegt:

  Het Domme Weesie heeft eeen pluspunt: Hij heeft niet al zn vrouwlijke gasten gekrikt, zoals Johnny de Mole. Een plus voor de PooNed Fue hrert !

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.