Humberto vindt veldbestormer schattig


En geeft dat rotjong en zijn moeder ook nog even een plek in zijn talkshow. En dat is toch wel heel ziek. Die knul is gewoon een naar mannetje die doet wat niet mag. Zeker geen leuk brutaal ventje, maar een aanstaande draaideurcrimineel. En dan zo’n mama die hoopt dat ie geen boete krijgt omdat hij zo’n leuk knulletje is. Donderstraal nou op. Een beetje normale ouder had hem op zijn falie gegeven.

Ik mag hopen dat ie die boete van 15k krijgt en een stadionverbod voor het leven. Wat is er nou leuk aan als dit soort kereltjes het veld mogen bestormen tijdens een wedstrijd voor een selfie? Antwoord: niks. En als dat stuk ongeluk geen straf krijgt staat straks elke gek met zijn gebrek daar een foto te nemen.

36 reacties op “Humberto vindt veldbestormer schattig

 1. Tukkertje Lorenzoo zegt:

  Voorjaar 2022 ga ik het veld bestormen van de ziggo dome
  Voor minder dan 15000 euro
  Want de ballet en de lichtshow etc moet ook betaald
  Je kunt nu alvast kaarten boeken via Lorenzo The Big Happening

  22
  2
 2. Betuws_Branie zegt:

  Dit is exact het toonbeeld wat er tegenwoordig faalt in de opvoeding. Al die kleine prinsjes en prinsesje kunnen geen fout doen bij hun softe ouders. Daarom zijn veel kinderen bloedirritante monsters geworden.
  Vroeger werd je stijf gescholden als je zoiets in je hoofd haalde, tegenwoordig wordt je in een talkshow uitgenodigd. Bizar.

  65
  2
 3. ikhebookeenmening zegt:

  Dat zo’n joch zoiets doet, boeit me niet. Hij heeft een leuk verhaal voor op school en zijn matties.

  Dat hij door zijn moeder wordt meegesjouwd om bij Humberto spreekwoordelijk op schoot te zitten is minder. Het heeft geen enkele nieuwswaarde voor Tan. Enne wat wil zijn moeder daarmee bereiken?

  24
  1
 4. Anti alles zegt:

  Dit is de media tegenwoordig. Überhaupt dit soort figuren uitnodigen in je talkshow is natuurlijk al te gek voor woorden. Die Humberto is gewoon een kneus eerste klas. Zo laag zijn ze allemaal gezonken daar. Vind je het gek dat er steeds minder en minder mensen naar de NL tv kijkt en content zoals RP steeds populairder wordt.

  20
  0
 5. kat zegt:

  Ik vind hem niet schattig! moet niet kunnen zoiets en dan die moeder ernaast zitten glimwormen! bah bah slaat als een tang op een varken dit wat een kutzooi!

  14
  0
  • Psycholoog zegt:

   Vroeg geleerd is oud gedaan. Helaas zit hier een grote kern van waarheid in en spreken de feiten en cijfers van verval en in herhaling treden niet in het voordeel voor deze jonge knaap. Ook de feiten en de cijfers m.b.t. criminaliteit en Marokkanen spreken niet in het voordeel.

   Gr,

   psycholoog + feitoloog

   15
   1
 6. Dwight zegt:

  Jong geleerd is oud gedaan. Waarom zou je iemand die zijn reet afveegt met de wetten en regels in Nederland zo in het zonnetje zetten? Complete waanzin. Alhoewel als je die moeder ziet snap je wel waarom hij geen boodschap heeft aan de regels van onze samenleving.
  Bovendien vraag ik mij af of Humberto het ook zo positief belicht zou hebben en het zo schattig en leuk zou hebben gevonden als het een blank Nederlands jongetje was geweest. De vraag stellen is hem beantwoorden waarschijnlijk.

  8
  0
 7. Ajatola satesaus zegt:

  Dit soort types horen niet in een stadion. Er lopen al genoeg gekken rond. Overtreding is boete, Boete krijgen is betalen. We zijn hier niet op de schapenmarkt.

  6
  0
  • TruusStekje zegt:

   Juist!! Sterker nog, ze heeft hem uitgedaagd omdat hij “zo schattig en rustig is dat hij dat niet zou durven” . Een leugen maar ook nog eens een zeer slecht voorbeeld. Wat is de volgende challenge van moeder?

   2
   0
 8. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Ahjoh laat gaan. Erger mij veel harder aan die Glimworm of die walgelijke man Domeniek Weesie oftewel: ‘De Adolf Hitler van Powned.’

  2
  2
 9. Brutus zegt:

  Zet zo’n stumper in een stadion zoals in Saoedi Arabie
  Paf zijn kop kapot of hak hem af
  Stel een voorbeeld
  Komt ie ook in wikipedia
  Iedereen tevreden

  5
  0
 10. Je valse nicht zegt:

  Het jochie wordt alweer flink gematst ook. Voor deze actie staat 5 jaar stadionverbod en €450 boete, maar kleine mo komt weg met een jaartje stadionverbod en €100 boete. Het is dus wachten op de volgende…

  0
  0
 11. Mart Smeets zegt:

  Eigenlijk hebben de stadion stewards gefaald.
  Zo’n ventje ziet zijn kans schoon en gaat terwijl de wedstrijd nog bezig is het veld op. Het feit dat Humberto Tan dit ‘schattig” vind snap ik niet. De beveiliging in het PSV stadion deugt niet ,nu is het een knaapje van 15 wie is de volgende die met wat voor reden dan ook het veld op rent. Ik kan mij nog de aanval herinneren op Steffi graff. Veiligheid voor de sportmensen kan en moet beter. Dat deze jongen straf krijgt is daarom terrecht

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.