Uit eerste hand

Huis van Gio Latooy staat te koop

Huis van Gio Latooy staat te koop

Zelf ontkende hij het nog een hele tijd, maar nu blijkt: het huis van Gio Latooy staat te koop. Al een maand staat het beschikbaar voor verkoop. Een oplettende RoddelPraat-fan kwam het tegen en deelde het meteen met ons.

Taxatie van de villa

In zijn vlogs was de laatste tijd al te zien dat hij zijn huis liet taxeren. Daar gooide hij het balletje op dat hij het misschien wilde verkopen, maar hij zei ook al snel dat hij het niet meende. Hij zou zijn huis niet gaan verkopen, maar nu blijkt de vork toch iets anders in de steel te zitten.

Huis van Gio Latooy staat te koop

Een oplettende kijker kwam het huis van Gio Latooy tegen op een website waar deze te koop werd aangeboden. Daar staat dat het huis, met een waarde van tussen de 1.496.000 en 1.654.000 euro nu voor 1.6 miljoen euro te koop staat. Volgens de website wordt de vrijstaande villa ook al sinds een maand te koop aangeboden.

Waarom?

We kunnen nu van alles gaan speculeren… Waarom hij het precies wil verkopen, weten we niet. Wel kunnen we bedenken dat hij misschien wel met Jade Anna van Vliet wil gaan wonen. Al zou dat wel gek zijn, want de twee zijn juist in eerste instantie uit elkaar gegaan, omdat ze te veel samen waren. Zonde, want het is een mooi hok.

Nog geen reacties