Huilende BN’er smeekt Dennis dit niet uit te zenden

Huilende BN'er smeekt Dennis dit niet uit te zenden | Roddelpraat

23 reacties op “Huilende BN’er smeekt Dennis dit niet uit te zenden

 1. Tanja J zegt:

  Fantastisch item over Charlie Lutser! Wat een diepgravende onderzoeksjournalistiek. Hiermee kapen jullie de televizierring weg voor de neus van Kees van der Spek!

  13
  3
 2. Paul G. zegt:

  Tanja Jess.
  Wat een knappe vrouw.
  Ik zou haar doen. Elke dag vier keer.

  En nu ze weer vrijgezelle single is ga ik er week van maken ook.

  3
  9
 3. Rennende rukker zegt:

  Zitten jullie nou te zeiken over 3,4 x achter elkaar lastig. Dacht dat jullie mannen waren maar dit vind k laf hoor. Met een lekker geil wijf is dat makkelijk te doen met tussenpozen.

  2
  8
 4. Paardenlul zegt:

  Kijk Roddelpraat al heel lang, donaties gedaan voor rechtzaken, maar om nu te beweren dat je geen condooms hoeft te gebruiken omdat het 100% Nederlandse meisjes zijn, …#@$# Nee niet ok.

  15
  17
 5. Sien I. Kus zegt:

  Wanneer komt jullie verzamelwerk met ‘zang’ uit? Titeltip martelmuziek. Ik denk dat de de markt er voor open ligt bij menen met martelkelders of containers. Bij mij iig. zuigt het alle wil tot leven uit het diepst van mijn poriën. Had ik breinaalden dan waren mijn trommelvliezen inmiddels doorboord. Verschrikkelijk dat zingen van jullie. Zo een slechte grap dat jullie elkaar een lil Will mogen geven wanner jullie weer denken te moeten zingen. Er is al meer dan genoeg ellende in de wereld dacht ik zo.

  2
  1
 6. Hanan Zouiri zegt:

  Ik ben secretaresse van 0fux en samen met Saeed Yazduan zitten wij al jouw foto’s en filmpjes te stelen. Omdat onze kinderen op mongolen en kerels lijken, daarom stalken wij mooie vrouwen en mooie kinderen. 0fux en ik zijn twee mislukte lelijke gedrochten. Daarom lijken onze kinderen op gehandicapte amarantpatienten. Niet te spreken hoe 0fux zijn dochters LELIJK zijn. Ze zijn net zo lelijk als hun vader Saeed Yazdian uit Zaandam Sohrab Yazdian.

  1
  4
 7. Toon Spoorenberg zegt:

  Dennis, Kijk uit dat je geen hiv krijgt. De kans is klein. Maar als je het hebt kan je de rest van je leven aan de medicijnen. Dat is kut. Gebruik dus een condoom.

  10
  0
 8. Eef zegt:

  Wat zijn die roddel praat jongetjes toch wel wat gewetenloos. En ze hebben succes omdat de reguliere media zo woke politiek correct zijn, met geen ruimte voor heisa. Ja dank Kartel DPG en het Mediahuis hiervoor, gecontroleerd door BrusselEU, Rockefeller trilateral commission/Mondiaal GrootKapitaal, en het Haagsche Binnenhof.

  3
  0
 9. Jantien zegt:

  HeyToon! Ook hier? Hiv krijg je tegenwoordig sneller van een vaccin prikkie dan een andere dame of is dat ook een complot? 😉
  Hoe is het met Peer? Komt er weer een vervolg op Radio Bergeijk?

  0
  0
 10. Nieuwgeiner Bram zegt:

  Is er geen nieuws over de Goorsche Bruin-Nisser Relnicht in de zandbak Dubai? Of is de bruine ster in een OD naar het hiernamaals ?

  2
  1
 11. hulpkapelaan zegt:

  Dennis, wat een knap staaltje de goden verzoeken (“Durex zak erin!), ik zal voor je bidden.

  2
  0
 12. Mabel wist de shit zegt:

  De Tanja Jessen en de Charlie NoNo’s zijn het soort mensen dat andere mensen willen verbieden om te vliegen of auto te rijden. Maar Charlie zit wel vakantie te vieren aan de Ivoorkust. Maar, Jan met de korte achternaam die nemen ze de maat.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.