23 reacties op “Huilende BN’er smeekt Dennis dit niet uit te zenden

 1. Piet zegt:

  Een paar weken geleden had Pietje het over Kendall Jenner en haar geaardheid.

  Nu zag Pietje nog, dat Kendalltje hier een keer op gereageerd had.

  Ze is gewoon hetero zegt ze, met een soort van mannelijke energie.

  Maar ze zou misschien wel open staan voor een experiment.

  Pietje waardeert haar eerlijkheid, maar fans zouden er niks van begrijpen:

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180315_03410503

  2
  13
  • Parcival de Fauxnet-et-Orléans zegt:

   Kale Pietje de pedo.
   We kennen je ook als
   Nødrøk,
   Anti Alles,
   PoepBoy,
   SmegmaBek,
   Steven,
   Anja,
   Tanja,
   Gnoe,
   Respect
   En als een hele rits scheldende idioten die het elke dag op Jan heeft voorzien met hatelijke opmerkingen.

   Waarom is deze, kale rifaap?
   Zit die besnijdenis je zo hoog dat je je verdriet om je kromme snikkeltje botviert op twee hardwerkende Nederlandse mannen.

   Mannen die héél veel geld verdienen met roddelpraat en daarom in prachtige mooie grote dure auto’s kunnen rijden.

   En dat terwijl jij maar moet afwachten hoeveel je mœder de hœr heeft verdient in het park vannacht tussen al die vieze buitenlandse kerels die voor een paar tientjes met een geile Fatima willen kezen.

   Ik heb daarom een welgemeend advies voor jou, kale rifaap.
   Ga ’s deaud.

   GN

   10
   31
 2. Tanja J zegt:

  Fantastisch item over Charlie Lutser! Wat een diepgravende onderzoeksjournalistiek. Hiermee kapen jullie de televizierring weg voor de neus van Kees van der Spek!

  13
  3
 3. Paul G. zegt:

  Tanja Jess.
  Wat een knappe vrouw.
  Ik zou haar doen. Elke dag vier keer.

  En nu ze weer vrijgezelle single is ga ik er week van maken ook.

  3
  9
 4. Rennende rukker zegt:

  Zitten jullie nou te zeiken over 3,4 x achter elkaar lastig. Dacht dat jullie mannen waren maar dit vind k laf hoor. Met een lekker geil wijf is dat makkelijk te doen met tussenpozen.

  2
  8
 5. Paardenlul zegt:

  Kijk Roddelpraat al heel lang, donaties gedaan voor rechtzaken, maar om nu te beweren dat je geen condooms hoeft te gebruiken omdat het 100% Nederlandse meisjes zijn, …#@$# Nee niet ok.

  15
  17
  • Henk zegt:

   Echt slim is die Gio niet hé?! Jade Annaaaaaa leeft in luxe door hem, is bekend geworden door hem, heeft net als Juultje Tieleman veel sociale media volgers gekregen door hem, en kan daardoor nu op eigen benen staan.

   1
   0
 6. Sien I. Kus zegt:

  Wanneer komt jullie verzamelwerk met ‘zang’ uit? Titeltip martelmuziek. Ik denk dat de de markt er voor open ligt bij menen met martelkelders of containers. Bij mij iig. zuigt het alle wil tot leven uit het diepst van mijn poriën. Had ik breinaalden dan waren mijn trommelvliezen inmiddels doorboord. Verschrikkelijk dat zingen van jullie. Zo een slechte grap dat jullie elkaar een lil Will mogen geven wanner jullie weer denken te moeten zingen. Er is al meer dan genoeg ellende in de wereld dacht ik zo.

  2
  1
 7. Hanan Zouiri zegt:

  Ik ben secretaresse van 0fux en samen met Saeed Yazduan zitten wij al jouw foto’s en filmpjes te stelen. Omdat onze kinderen op mongolen en kerels lijken, daarom stalken wij mooie vrouwen en mooie kinderen. 0fux en ik zijn twee mislukte lelijke gedrochten. Daarom lijken onze kinderen op gehandicapte amarantpatienten. Niet te spreken hoe 0fux zijn dochters LELIJK zijn. Ze zijn net zo lelijk als hun vader Saeed Yazdian uit Zaandam Sohrab Yazdian.

  1
  4
 8. Toon Spoorenberg zegt:

  Dennis, Kijk uit dat je geen hiv krijgt. De kans is klein. Maar als je het hebt kan je de rest van je leven aan de medicijnen. Dat is kut. Gebruik dus een condoom.

  10
  0
 9. Eef zegt:

  Wat zijn die roddel praat jongetjes toch wel wat gewetenloos. En ze hebben succes omdat de reguliere media zo woke politiek correct zijn, met geen ruimte voor heisa. Ja dank Kartel DPG en het Mediahuis hiervoor, gecontroleerd door BrusselEU, Rockefeller trilateral commission/Mondiaal GrootKapitaal, en het Haagsche Binnenhof.

  3
  0
 10. Jantien zegt:

  HeyToon! Ook hier? Hiv krijg je tegenwoordig sneller van een vaccin prikkie dan een andere dame of is dat ook een complot? 😉
  Hoe is het met Peer? Komt er weer een vervolg op Radio Bergeijk?

  0
  0
 11. Nieuwgeiner Bram zegt:

  Is er geen nieuws over de Goorsche Bruin-Nisser Relnicht in de zandbak Dubai? Of is de bruine ster in een OD naar het hiernamaals ?

  2
  1
 12. Mabel wist de shit zegt:

  De Tanja Jessen en de Charlie NoNo’s zijn het soort mensen dat andere mensen willen verbieden om te vliegen of auto te rijden. Maar Charlie zit wel vakantie te vieren aan de Ivoorkust. Maar, Jan met de korte achternaam die nemen ze de maat.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.