Honden Gordon sturen boos bericht

Je kan veel over die bipolaire cokejunk zeggen, maar hij is wel lekker afgevallen. Nu heeft ie weer pijn aan zijn rug, dus kon ie wat minder sporten, maar hij is minder vet dan ooit. Niet dat vet erg is, want FLM. Als je er trouwens zulke diepe groeven van in je voorhoofd krijgt zou ik ook wat rustiger aan doen. Maar daar gaat het nu even niet over.

Gorry zat weer wat te piepen en te klagen op zijn Insta en ene Diny zegt dat ze zo Gordon moe wordt, waarop de honden van Goor zegt dat ze moet opsodemieteren. Dat is toch ongelofelijk knap van die korte snuitjes. Echt vriendelijke is het niet van Toto en Rocco.

27 reacties op “Honden Gordon sturen boos bericht

 1. Evert zegt:

  Deze zandbakgeit kan beter daar in dubai blijven. Het is jammer dat Sjon hem bakken met geld geeft alleen maar om de kijkcijfers om zeep te helpen.

  16
  2
  • Corrie zegt:

   Is dit het volgende hoofdstuk uit het aandachtsgeile boek van dhr Heukgekut?
   Corrie is dik, dan is Corrie dun, Corrie wil een vrouw, Corrie wil een jonge vent, Corrie wil een kind, Corrie vindt dat kinderen maar janken en zeiken. Corrie wil een hond, Corrie wil geen hond. Typisch het gedrag van een verslaafde, manisch depressieve idioot.

   7
   2
 2. Skoepiedoe zegt:

  SCOOOOOP
  Jan Roos voor 9:00 wakker. Of heeft hij de hele nacht door zitten zuipen? Aan de typfouten wel zo te zien, alhoewel die er altijd wel in zitten.

  3
  20
 3. goedgedaanjochie zegt:

  Jeeehhhh…nu weten we het wel dat hij fors is afgevallen.
  Wat wil hij eigenlijk? Dat wij in katzwijm blijven vallen en zijn doorzettingsgracht bewonderen?
  Of is het de eenzaamheid?

  6
  0
 4. Jan Roos over lege drankflessen zegt:

  Hergebruik van glasscherven gaat verder terug in de geschiedenis dan u misschien denkt. In Roermond hebben archeologen in 2011, bij een opgraving in de binnenstad, ruim 1.200 kilo glas gevonden. Dit glas kwam uit de 13e tot en met de 16e eeuw. Maar al veel eerder werden scherven gebruikt om nieuw glas te maken. Er zijn Fenicische scheepswrakken gevonden met glasscherven als lading. Die schepen dateren van het begin van onze jaartelling. Ook op oude afbeeldingen van glasovens is te zien dat mensen scherven maken.
  Scherven voor hergebruik: handelswaar
  Door de eeuwen heen zijn scherven handelswaar, omdat ze grondstof zijn voor nieuw glas. Italiaanse glashandelaren die flessen en glazen verkochten, namen als betaling ook scherven aan. In de 18e eeuw was het in de stad Veere verboden om scherven uit te voeren: dat was nodig voor de eigen glasfabriek.
  Miljoenen glasscherven opgegraven in Roermond
  Bij de opgraving in Roermond vonden de archeologen anderhalf miljoen glasfragmenten. Daarvan bestaan 8.400 fragmenten uit uiterst zeldzaam gebrandschilderd vensterglas, waaronder het oudste gebrandschilderde glas dat in Nederland bewaard bleef. Het gaat volgens archeologen om de grootste en meest diverse collectie gebrandschilderd glas die ooit in Nederland is gevonden.
  De archologen vonden het glas in de resten van een kelder van een pand dat verloren ging bij een grote stadsbrand in 1665. De archeologen denken dat daar eind 16e en begin 17e eeuw een glasbedrijf was gevestigd dat glasplaten maakte. De gevonden scherven waren volgens de archeologen bedoeld om opnieuw te gebruiken en om te smelten tot nieuwe platen.
  Recycling in onze tijd
  In Nederland recyclen we sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw op grote schaal glas. In de jaren zestig werd statiegeld op potten en flessen grotendeels opgeheven. Om te voorkomen dat de toenemende hoeveelheid glazen verpakkingen zou leiden tot een afvalprobleem, waren maatregelen nodig. De overheid stimuleerde daarom het inzamelen van glas via een landelijk netwerk van glasbakken.
  In 1972 werd de eerste glasbak geplaatst, op de Coolsingel in Rotterdam. Consumenten konden toen voor het eerst hun flessen en potten aanbieden voor recycling. De proef was een groot succes. Op dit moment is er een enorm landelijk netwerk van 25.000 glasbakken. De overheid heeft de afspraken over glasrecycling in Nederland vastgelegd in het Besluit beheer verpakkingen en papier en karton van 2006.
  Voor het inzamelen van vlakglas bestond er tot 2000 nog geen systeem. Dat betekende dat vlakglasscherven vaak terechtkwamen bij het bouwafval en dus niet gerecyled konden worden.
  Speciale recyclingfabrieken
  Door het succes van de glasbak werd het mogelijk om glasscherven op grote schaal te verwerken tot grondstof voor nieuw glas. Daarvoor werden vanaf 1970 mechanische verwerkingsinstallaties gebouwd. In 1993 opende in Noord-Brabant een van de modernste recyclingfabrieken ter wereld: Maltha Glasrecycling. Via geavanceerde technieken wordt glas uit de glasbak gereinigd en geschikt gemaakt voor hergebruik. In 2001 opende Maltha in het Vlaamse Kaulille de eerste fabriek ter wereld die zich uitsluitend richtte op de recycling van vlakglas. Ondertussen recyclen meer bedrijven wereldwijd vlakglas.
  Inzameling van vlakglas in Nederland
  Rond de millenniumwisselling was de tijd rijp om een professioneel systeem op te zetten voor het inzamelen en recyclen van vlakglas. In 2000 namen de Nederlandse producenten van vlakglas het initiatief om zo’n systeem op te zetten, om zo te voldoen aan hun producentenverantwoordelijkheid. In 2000 voerden ze een proef uit in de noordelijke provincies van Nederland. Dat was een succes, en het toenmalige Ministerie van VROM keurde het inzamelsysteem en de financiering in december 2001 goed. Sindsdien wordt ook vlakglas op steeds grotere schaal landelijk ingezameld en gerecycled via het inzamelsysteem van Stichting Vlakglas Recycling Nederland.

  2
  8
 5. Hooglied zegt:

  Het Bijbelboek Hooglied. Hooglied bevat 117 Bijbelverzen verdeeld over 8 hoofdstukken. We hebben inmiddels behoorlijk wat kruimels met Bijbelteksten Hooglied gemaakt. Om goed overzicht te krijgen in alle Bijbelteksten met afbeeldingen die we gemaakt hebben zijn deze onderverdeeld in alle Bijbelboeken uit de Bijbel.

  Naast de Bijbelboeken hebben we de Bijbelteksten ook onder gebracht in diverse thema’s. Denk aan thema’s als Bijbelteksten bemoediging, Bijbelteksten liefde en Bijbelteksten overlijden. Voor een volledig overzicht verwijzen we naar de pagina Bijbelteksten. Hier is een overzicht te vinden van alle thema’s waarin we Bijbelteksten bieden en natuurlijk ook een overzicht van alle Bijbelboeken.

  0
  7
 6. Kangkung zegt:

  Eerst even dit, mocht je internationale informatie zoeken of bijvoorbeeld zaden van kangkung in een niet-Nederlandstalige webwinkel:
  Synoniemen: Kangkoeng, Kangkong, Kang Kung, Waterspinazie, Waterwinde, Ong Choy, Dagoeblad
  Latijnse naam: Ipomoea aquatica
  Engelse naam: Entsai, Water Spinach, Water Convolvulus
  Duitse naam: Wasserspinat, Morning Glory spinat
  Franse naam: Liseron d’Eau, Kangkong

  Tjonge, toen ik de niet-Nederlandse namen van kangkung voor deze pagina op internet zocht kwam ik er pas achter hoeveel namen in allerlei talen deze plant wel niet heeft, tientallen! Het lijstje hierboven is dan ook zeker niet compleet, het zijn de meeste bekende namen van kangkung maar zeker in het Chinees, Thais, Vietnamees, Indisch, Hindi, etc. is ze onder nog vele andere namen bekend.
  Dat toont ook gelijk aan hoe internationaal bekend en geliefd deze groente is. En je kunt er ook al voorzichtig uit afleiden dat ze een zeer warmteminnende plant is. Ze komt oorspronkelijk dan ook uit India, Afrika en Zuidoost-Azië.
  Kangkung is een echt bladgewas; je kunt de steeltjes en bladeren stoven, koken of roerbakken. De steeltjes zijn wat steviger, de blaadjes zijn heel zacht en je kunt het qua smaak wel vergelijken met spinazie. Als je de steeltjes/stengels net zo zacht wilt als het blad kun je eventueel de blaadjes van de stengels halen, die stengels eerst 5 minuten koken, stoven of bakken en dan de bladeren daarna nog enkele minuten mee garen.
  Je kunt vooral heel veel recepten vinden in de Aziatische keuken. De eerste keer dat ik kangkung at was in een gerecht met de naam Petjil (een Javaans-Surinaamse groentesalade), erg lekker!

  0
  5
 7. Wipneus en Pim zegt:

  Wipneus en Pim
  Wie kent ze niet, twee kabouters uit het paleis van Koning Goedhart, die allerlei spannende avonturen meemaakten in Sprookjesland? Prins Wipneus, zoon van de koning, en zijn vriendje Pim. Soms wat ondeugend, maar altijd bereid om anderen te helpen.

  De oorsprong
  Aan de wieg van Wipneus en Pim stond Bruno van der Made, broeder bij de Congregatie van de Broeders van de Onbevlekte Ontvangenis van de Heilige Maagd Maria. Na de Tweede Wereldoorlog was Bruno onderwijzer in de eerste klas van een school in een wijk van Maastricht, Wijck. Eén van de kinderen in de klas was Jopie, de zoon van Johan Schenk, uitgever in de stad. Jopie vertelde thuis over de spannende verhalen die zijn meester vertelde. Uitgever Schenk was natuurlijk geïnteresseerd in mooie verhalen, en vroeg broeder Bruno zijn verhalen vast te leggen. Het eerste boekje dat Bruno schreef was De avonturen van Timmie en Tommie, en ging over twee kabouters. Een hele serie boekjes over dezelfde kabouters zou natuurlijk leuker zijn, en zo ontstonden Wipneus en Pim. De verhaallijn van Timme en Tommie is overigens ook in de Wipneus en Pim-serie gebruikt, in Wipneus en Pim helpen dokter Knippeling.

  De schrijver
  Wie een boekje van Wipneus en Pim ter hand neemt, ziet de naam van de schrijver staan: B. van Wijckmade. De B verwijst naar Bruno, de achternaam is een samenvoeging van de naam van de wijk waar de school stond, waar Bruno meester was: Wijck. Het tweede stukje in Wijckmade verwijst naar de achternaam van Bruno: van der Made. De opbrengst van de boekjes zou ten goede komen aan missieactiviteiten van de congregatie.

  0
  4
 8. Janus Rozet zegt:

  Stort even je 5 euro zodat Dennis en ik niet naar de voedselbank moeten. Houdt ons in de lucht. 5 euro 💰is toch niet moeilijk. Mijn drankkast moet ook gevuld. Dan vanmiddag maar 6 of 8 of 15 bier.
  🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺hik hik

  1
  7
 9. Ex werkster zegt:

  Hij is heel lief voor z’n hondje en hij geeft hem koekjes met diamant en heeft een Prada pooper scooper. Dat is heel bijzonder. De hond krijgt geen coke, die is uitsluitend voor het bezige baasje.

  4
  0
 10. Vrouwe Justitia zegt:

  Opiniemaker en voormalig Powned-presentator Jan Roos (43) krijgt in hoger beroep dezelfde straf voor mishandeling van een tiener als de eerdere veroordeling door de politierechter in Alkmaar. Hij moet een geldboete betalen van 750 euro en een schadevergoeding van 700 euro. Het Openbaar Ministerie had in hoger beroep een verdubbeling van de geldboete geëist: 1500 euro. Daarin gingen de raadsheren van het Gerechtshof niet mee.

  Volgens het Gerechtshof is bewezen dat Roos in mei 2018 een toen 16-jarige jongen tegenkwam op een terras in Bergen (NH). Er ontstond een woordenwisseling, waarna Jan Roos de jongen volgde toen die van het terras vertrok. Daarna gaf Roos de tiener op straat een vuistslag in het gezicht. De jongen raakte daardoor gewond aan zijn lip, liep een hersenschudding op en een paar van zijn tanden zaten los. Roos beriep zich op zelfverdediging, maar het hof verwierp dat verweer.

  1
  6
 11. Patty B. zegt:

  Ik vind het zo’n ondankbare nicht. Ik had hem een goody bag vol met tijgerprintkleertjes en leuke gezellige spulletjes VAN MIJN NIEUWE KRUIDVAT COLLECTIE gestuurd en hij appte me dat zijn knuffel alleen Gucci draagt. Bah jakkes, schijt vent! Doe niet zo naar tegen tante Pat.

  4
  0
 12. Ik kijk alles zegt:

  Hij schijnt weer een miljoenen contract binnen gesleept te hebben in Zuid Amerika. Hij gaat daar binnenkort reclame maken voor Coke. Ik ga zeker kijken, ook al houd ik meer van Pepsi.

  3
  0
 13. Sjantalle Beemster zegt:

  Ik heb schijt aan Nederland en kom echt nooit meer terug naar dit land waar ik me geld verdiend heb. Nou één paar keer per week dan. Gewoon omdat het kan en ik me stierlijk verveel en heel heel veel aandacht tekort kom.

  2
  0
 14. Jantine De Boer zegt:

  Ik heb heel veel centjes verdient met die nep show waar ik dan doe dat ik eindelijk ga trouwen en met dat geld vlieg ik nou steeds op en neer van DOEBIDOEBAI naar hier, alleen maar omdat ik me dat kan veroorloven en jullie losers niet en ik dan steeds kan zeggen dat ik niet meer terug kom naar Nederland. Allejezus als ik dat ene hitje niet gehad had dertig jaar geleden, stond ik nu nog damespanty’s te verkopen op de Albert Cuyp. Toedeloe suckers!

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.