Entertainment

Hoge verwachtingen voor veroordeling Peter Gillis: ‘100 procent’

peter gillis nicol kremers

Peter Gillis denkt het constant te winnen van zijn ex Nicol Kremers in de rechtbank. Waar hij zeker lijkt te zijn, dat zij geen kans maakt in de bodemprocedure tegen hem, zijn anderen daar zeker niet van overtuigd. Een veroordeling van de gehaktbal is nabij!

Peter Gillis en Nicol Kremers in de rechtbank

Sinds Peter Gillis en Nicol Kremers ‘als vrienden’ uit elkaar gingen, kunnen (of durven) de twee niet meer met elkaar door één deur. De ene sneer na de ander werd uitgedeeld van beide kanten. Nicol praat voortdurend over de mishandeling en Petertje deelt hier en daar een sneer uit in zijn eigen programma.

De twee hebben elkaar ook al een aantal keren getroffen in de rechtbank en ze zullen elkaar nog vaker treffen. Deze keer ging het om het boek van Nicol, Peter wil deze graag voor de publicatie inzien. Ook vindt hij dat zij zich niet meer negatief mag uitlaten over hun relatie, omdat ze een vaststellingsovereenkomst hebben getekend.

Hoge verwachtingen voor veroordeling Peter Gillis: ‘100 procent’

De rechter heeft besloten dat Peter het boek niet in mag zien voor de publicatie, maar ook dat Nicol zich niet meer negatief uit mag laten over de relatie met Peter. De vaststellingsovereenkomst blijft dus staan, ondanks dat ze heeft gezegd dat ze deze onder dwang moest tekenen. Miljuschka Witzenhausen vindt deze beslissing belachelijk.

“Stel je voor: je wordt regelmatig door je huis heen getennist, stel je voor dat dat de situatie is en dan word je onder druk gezet om een geheimhouding te tekenen, misschien al dan niet met een financiële beloning.” Zij beaamt dat Nicol waarschijnlijk echt onder druk stond.

Maar Nicolleke heeft besloten om een bodemprocedure tegen hem te starten, tegen deze vaststellingsovereenkomst. Mocht zij dit winnen, mag ze dan wel gaan praten? “Die aangiftes zijn al wel gedaan’, vertelt misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp. “Justitie is bezig met een onderzoek en de kans dat Peter Gillis daarvoor vervolgd wordt is bijna 100 procent, dus dat gaat gewoon door en misschien dat ze ná die uitspraak wel mag praten, want dan is het een feit.”

15 reacties

Sjonnie

Petertje hanteert het Sjon de Mol principe. Of hij gelijk heeft of niet. Is niet relevant. Hij heeft geld en Nicol niet. Dus procedeert hij door en moet zij het een keer staken.

Plien

In afwachting van goedkeuring:

De

D66-rechter

Zit in de Pocket van Ome John.

Zoontje Sjonny de Vrouwenmepper had al reeds eerder met dit zakelijke bijltje gehakt.

5 ruggen afticken om de getuigen af te kopen en hier en daar wat schuiven en marchanderen om tot een prettige uitspraak door het gerechtshof te komen.

Notabene is die kleine vileine thuis-despoot weer zichtbaar op de camping zenders van zijn pappie en het personeel mag er niks van vinden.

Zo reilt en zeilt het in dit wereldje.

Onverschillige puber

boeie zijn probleem

Peter G

Loopt nie goed af

Media Courant

Het originele artikel is te vinden op Media Courant.

But Plug

**** ******** ********* ****** *** ** ********** ********** ********* ****** ! Probeer deze comments maar te verwijderen stelletje bruinhemden van roddelpraat

Plien

Ik ben serieus toe aan een beurt en een echt leven

Pleun

Ik ben Plien, heb geen leven, mijn vorige naam was Gord0n-noktgenoeg en zit op deze site de hele dag flauwekul te typen.

Media Courant

Het originele artikel is te vinden op Media Courant

Media Courant

Dit artikel is gekopieerd van Media Courant zoals de meeste artikels hier.

Kevin Costner

zowel ons pitter als nicolleke is een slecht mens, net als de meeste mensen, een relatie met een meedmens is meestal niets anders dan dansen met een wolf

Kevin Costner

mede, teveel Tobacco op ja

Kevin Costner

PUber jij hebt nog heel veel problemen voor je , zoals die leraar die je gaat gangbangen in de lerarenkamer

huisarts

HUP! Met die vuist recht in die pruim!

Oudhollandsche Gehaktbal

Kan u aub ophouden mij te beledigen met dit figuur. Dank.