Hoe is het met Sarah van Soelen?

Dat weten wij ook niet. Alleen wel dat Saartje er met dit weer bevallig bij loopt. Potverdikke zeg, wat een mooi hoedje. En niet eens op Ibiets, maar gewoon op de Hollandse wateren. Je krijgt er helemaal zin van om een potje te varen zeg.

Als ik een keer mee mag moet je me ff DM’en.

32 reacties op β€œHoe is het met Sarah van Soelen?”

  • De Baas van Niks zegt:

   Wat een pauper mokkel. Mensen die hun kinderen nektasjes, nep Cartier brillen en trainingspakken geven mogen wat mij betreft Jeugdzorg alvast over de vloer krijgen.

   28
   0
  • Vezel zegt:

   Dit grietje is in de 20 maar ziet eruit als vrouw van begin 50. Werkelijk waar elke vezel van haar lijf is verbouwd. Zou haar vriend nu elke dag na behandeling zoveel echt nog zeggen. Goh schat mooi. Of is die er onderhand ook klaar mee!?

   16
   0
  • Nuchtereblik zegt:

   Niets mis mee, met dat lichaam. Maar daar zit niemand op te wachten. Waarom niet echt een vak leren in plaatst van een beetje wanhopig mooi te zitten wezen op Instagram?

   1
   3
 1. Spammer Jos zegt:

  Het is nooit te warm om hier eens even flink te komen spammen
  Fasten your seatbelts voor vanavond.
  Het gaat los 🀣🀣🀣🀣🀣

  0
  6
 2. Kan niet in de famke sectie commenten zegt:

  Ze is knap en misschien best zakelijk maar talent heeft ze niet als artiest. Afijn Het is jammer dat Jan haar zo afzeek met het Free The People (Friedepiepel) statement.

  1
  0
  • Kan niet in de famke sectie commenten zegt:

   Toen was jan aan het proberen politiek correcter te zijn als zij nu is. Ik vraag me af of hij nog steeds achter zijn standpunt van toen staat. Ik ben haar toen zelfs op insta gaan volgen en heb een steunend bericht gestuurd.

   1
   1
   • Kan niet in de famke sectie commenten zegt:

    Helaas is ze toen neergesabeld in de media en moest ze een rigoureuze media/brainwashing campagne ondergaan makend wie ze nu is. Verbitterd en vertwijfeld.

    1
    0
 3. Kan niet in de famke sectie commenten zegt:

  Helaas is ze toen neergesabeld in de media en moest ze een rigoureuze media/brainwashing campagne ondergaan makend wie ze nu is. Verbitterd en vertwijfeld.

  0
  1
 4. Jimbo zegt:

  Wat ben ik een sukkel dat ik deze sluikreclame lees over iemand die mijn geest nog oog prikkelt. RP standaard tegemwoordig. Wie heeft een inatareclame? Bel ze op en schrijf er een “artikel” over. Volgende keer iig even riera erboven?

  0
  0
 5. Sarah Soel zegt:

  Ik krijg A2 echt wel terug hoor. Echt wel. Want wij houden van Oranje, ouwe leren bankstellen zoals Raggel, en natuurlijk ongelimiteerd marcheer poeder.

  1
  0
 6. Moniek Knipperlicht Relatie zegt:

  Kan ze niet met een andere BN-er gaan wippen in de Hilversumse speeltuin? Ze mot toch wat als aankomend starfukkertje.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.