Hoe is het met Gaby Blaaser?

Eigenlijk hebben we Gaby nog nooit met kleding aan gezien. Ze is niet naakt hoor, maar meestal stelt het bijzonder weinig voor wat ze om haar bevallige lijfje heeft gewikkeld. Dat komt omdat Gaby een Unique Selling Point heeft en dat is dus dat lijf. Daarom laat ze er ook zoveel aan sleutelen.

Want allemaal leuk en aardig, maar Blaaser is 36 jaar en begint toch flink richting de tht-datum (tenminste houdbaar tot) te glijden. En dan hebben merken niet meer zo’n zin om die troep op te sturen voor wat reclamecenten. Over het hieronder staande plaatje kan ik het volgende zeggen: voor mij ben je nog steeds prima te doen hoor.

13 reacties op “Hoe is het met Gaby Blaaser?

 1. kontsekslover zegt:

  Dan toch liever zo’n geil jong ding als juultje of die andere met die dikke tieten en reet. zou me graag een keer door hun twee tegelijk af laten kijken. dit gedrocht zou dan eventueel nog mogen baffen.

  4
  9
 2. Woeste willem zegt:

  Nou ome Willem gaat helemaal los op dit stuk vlees, heerlijk helemaal tot poeder ne(u)ken dat mormel en zo gruwelijk hard en lang, dat de spetters lichaamssappen op het witte plafond zijn te zien. Heerlijk

  1
  3
 3. Jan Rozet uit Bergen zegt:

  Ik Jan Voos
  De vieze oude oom
  De glasbakbig met haperend garnaaltje onder de vetpens
  Tja alcohol maakt impotent
  Ik ben die vieze Jan
  De smeerlap uit Bergen

  2
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.