Het nieuwste hapje van Goor

Schermafbeelding 2022 03 31 om 17.43.15

Nou ja, Gordon is verliefd liet hij ons weten. De vraag is natuurlijk: op wie dan. Wij hebben het antwoord. nieuwste hapje van Goor, En dat antwoord is minder leuk dan je denkt. Waarom? Omdat de beste man zo ongelofelijk knap is dat zelfs een hetero stratenmaker licht opgewonden raakt van deze kerel. Wat is dit nou voor hunk? Zonder smaak.

Kom op zeg.

https://www.instagram.com/p/CZw_VxZrH_S/?utm_source=ig_web_copy_link

11 reacties op “Het nieuwste hapje van Goor

 1. Aarsstulp zegt:

  Misschien kan deze toyboy ook 3 a 4 keer achter elkaar het kontje van corrie neukgrot volblaffen. Bij twijfel vraag charly

  17
  1
 2. Gordino de Pino zegt:

  Gordon de gaypimp brengt weer nieuwe handelswaar Dubai boys. Weer een met recept voor medicijnen uiteraard. Dus ook die snoepjes komt papa weer gauw brengen.

  4
  0
 3. De Dikke Eend zegt:

  Ik denk dat ik voor een groot deel van de volgers spreek als ik zeg, wij zijn allen wel een beetje klaar met die bipolaire junk. Net als bij die dikke kneus lorenzo, gewoon geen zendtijd of aandacht meer geven. T is een keer goed

  9
  0
 4. Rotjong zegt:

  En iedere keer is Gordon zelf degene die z’n zoveelste ‘liefde van z’n leven’ openbaart. En als de pleuris dan weer uitbreekt in die relatie over ongeveer 3-9 weken dan heeft de media dit gedaan. Hij kan het zelf gewoon niet laten om z’n bakkes te houden en z’n privé leven privé te houden. En straks weer janken.

  9
  0

Reacties zijn gesloten.