Televisie

Het nieuwe miljoenenpand van Chantal Janzen

Het nieuwe miljoenenpand van Chantal Janzen

Bekendeburen deelt het nieuwe miljoenenpand van Chantal Janzen en dat is niet misselijk. We delen deze informatie daarom ook graag met jullie, want het is altijd leuk om naar te kijken. Goh, we beginnen op FundaFun van Pure Luxe te lijken.

Genoeg vertrouwen in de relatie

Vorig jaar gingen er nog vele geruchten rond dat de vent van Chantal Janzen veelvuldig buiten de pot zou pissen. Dat was volgens hen toen al helemaal niet waar, maar toch geloven we het nog niet. Blijkbaar hebben ze zelf nog wel genoeg vertrouwen in de relatie, want ze hebben samen een miljoenenpand gekocht.

Het nieuwe miljoenenpand van Chantal Janzen

Volgens Bekendeburen heeft Chantal Janzen een pand in Amsterdam gekocht voor 3,7 miljoen euro en heeft daar een hypotheek op laten vestigen van 4,5 miljoen euro. Er moet dus nog een behoorlijke verbouwing gaan plaatsvinden. De container voor deze verbouwing staat al klaar voor de deur.

Het huis heeft een totaal woonoppervlakte van 302 vierkante meter. Goedemorgen. Het bestaat uit een souterrain, een bovenwoning en een terras. Voor het terras schijnt wel een vergunning vanuit de gemeente nodig te zijn geweest.

Een leuk winstbedrag van de oude woning

Over de oude woning van Chantal weet Bekendeburen ook te vertellen hoe het zit: “Het kan overigens bijna niet anders als dat hun huidige woning binnenkort te koop zal worden aangeboden. Deze kocht Chantal in 2009 voor een bedrag van 1.535.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,9 miljoen euro.” Natuurlijk is de waarde van dat huis ook gestegen tot een bedrag van tussen de 2,7 en 3 miljoen euro waardoor ze een winstbedrag overhouden om de nieuwe woning te renoveren. Floris Wyers, we voelen een housetour aankomen.

Nog geen reacties